Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Први 18 утакмици!

10926366_553351361434084_6159043994239778267_n.jpg

вратите го црниот мамето ваше лоповско! :D

абе ајде гајле ви е шо се замарате, сусо го земавме од другата сезона ќе газиме! хаха :facepalm:

абе ајде гајле ви е шо се замарате, сусо го земавме од другата сезона ќе газиме! хаха :facepalm:
Ќе не префати она на навивачите на Ливерпул: Следната е наша. :D

Заврши натпревот конечно победа на милан.стрелци на погодоците беа пацини и де јонг.Да се надевам дека ова е почеток на една добра серија на милан :)

Черчи се гледа дека не е спремен, второ не го гледав незнам како сме примиле гол во прво играа доста добро.
Шиљо се повреди, заменава катастрофа каде се Армеро и тој Албертаци.

Черчи се гледа дека не е спремен, второ не го гледав незнам како сме примиле гол во прво играа доста добро.
Шиљо се повреди, заменава катастрофа каде се Армеро и тој Албертаци.
Милан можи да прими гол само од прекин и од глуп потег на одбраната. Овај пат беше второто. Чиста топка имаше Запата да расчисти, дозволи тој од Сасуоло да го заобиколи и да му ја земи топката. Имаше дуел (кој според мене беше прво фал во напад отколку пенал) ама пак глупа грешка на одбраната.

да,да нов сум
Гледам нов си, само да ти кажам да се пазиш од @Марли. Он е газда на фан клубот. :X3:
да да нов сум.Хе хе нема да го симнам од тронот нека си биде он и понатака газда.Ја само сакав да го ставам хајлајцот.ние сигурно како росоњери нема да се караме и мислам дека ке имаме супер комуникација :)

да,да нов сум

да да нов сум.Хе хе нема да го симнам од тронот нека си биде он и понатака газда.Ја само сакав да го ставам хајлајцот.ние сигурно како росоњери нема да се караме и мислам дека ке имаме супер комуникација :)
Абе едно добредојде да ти речеше пред да ти кажи кој е газда :D
Инаку Љорис му е идол на Марли :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom