Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
не знам зошто алиииииииии се плашам дека ќе пропадни трампава черчи-торес :cautious:

Паднат стандард а?
Ме чуди што он го напиша ова :D или употреби некој advanced lvl тролање или ако стварно го мисли тоа и го спомнува како успех Черчи... шта речи :D

Околу Черчи :popce:

Ај најозбилно- ништо од ЛШ наредна година со вакви играчи, а да не зборам за трофеј.

Ме чуди што он го напиша ова :D или употреби некој advanced lvl тролање или ако стварно го мисли тоа и го спомнува како успех Черчи... шта речи :D

:pos: Не очекував ти да не ме разбереш :)

Колку и дали мислам дека е успех Черчи, кажав во следната реченица која која си ја избацил од цитатот :icon_lol:

Околу Черчи :popce:

Ај најозбилно- ништо од ЛШ наредна година со вакви играчи, а да не зборам за трофеј.
Од трофеи сме далеку ама за ЛШ мислам дека имаме какви такви шанси.

:pos: Не очекував ти да не ме разбереш :)

Колку и дали мислам дека е успех Черчи, кажав во следната реченица која која си ја избацил од цитатот :icon_lol:
Ама не бе, сме го победиле Интер за Черчи :D тоа е чудното. Покрај толку победи на разни полиња со Интер низ историјава, сме ги победиле за Черчи вооов Галијани динамо маџишн :D.

Од трофеи сме далеку ама за ЛШ мислам дека имаме какви такви шанси.
Со овие играчи? :pos:
Едино Пипо ми прави мерак колку толку затоа што знае да ги напука со адреналин и да дадат партија снова одредени играчи другово :pov:. Само Менез и Лопез можат да бидат поштедени од коментари.

Со овие играчи? :pos:
Едино Пипо ми прави мерак колку толку затоа што знае да ги напука со адреналин и да дадат партија снова одредени играчи другово :pov:. Само Менез и Лопез можат да бидат поштедени од коментари.
Очекувам уште некој везњак сеа зимава па може ќе има преокрет.

Не дека сме нешто сјајно ама утепани се и конкурентите за 3то место па ќе видиме.

Ако треба со нешто да се постави основа на долгорочен и стабилен Милан тоа треба да биде одбраната. Краткорочни блесоци не им поминуваат пред оние што ја изгубија довербата последниве години. А и да се поклопат миљарда коцки и да избори Милан ЛШ, со кој состав планирате да се бориме на два фронта догодоина? Ние годинава само лига играме па сме ужаст а не па ЛШ каде прашање е и во кој шешир ќе бидеме.

Ама овие од управава на Интер више се будат навечер со кошмари од Галијани и повраќаат.:pos: Таман се заинтересираа за Бонавентура, им го зеде, сеа со Черчи набрзина истото им го направи. И наравно, уште други наназад. :)

Инаку, што се однесува на трансферов немам некое мислење конкретно засега. Да се донесеше Черчи летоска ќе бев појше ЗА отколку ПРОТИВ. Сега после лошата полусезона во Атлетико, сум некаде измеѓу ЗА и ПРОТИВ. Ќе почекам да го видам пред да оценам. Позитивно е тоа што се работи за проста замена Торес-Черчи и што е првичната замисла 18 месечна позајмица.
Ако Черчи продолжи во Милан таму каде што застана во Торино, ќе биде добро засилување во секој случај.

И да, средината ни е ужас. Под итно треба да се менува таму.
И Бонера ни го лапнавте пред нос на времето :icon_lol:
Немојте сеа одма Пирло,Сидорф... :)

10387679_1010066935675416_5016803097379806910_n.jpg

:backa:

Немој со вакви слики сега виолетовите ќе кажат дека ѓубрето од кај нив завршило кај нас.

Пак почнаа со шпекулациите за Муриел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom