- Член од
- 5 април 2011
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 925
не знам зошто алиииииииии се плашам дека ќе пропадни трампава черчи-торес 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме чуди што он го напиша оваПаднат стандард а?
Ме чуди што он го напиша оваили употреби некој advanced lvl тролање или ако стварно го мисли тоа и го спомнува како успех Черчи... шта речи
![]()
Од трофеи сме далеку ама за ЛШ мислам дека имаме какви такви шанси.Ме чуди што он го напиша оваили употреби некој advanced lvl тролање или ако стварно го мисли тоа и го спомнува како успех Черчи... шта речи
Околу Черчи
Ај најозбилно- ништо од ЛШ наредна година со вакви играчи, а да не зборам за трофеј.
Ама не бе, сме го победиле Интер за ЧерчиНе очекував ти да не ме разбереш
Колку и дали мислам дека е успех Черчи, кажав во следната реченица која која си ја избацил од цитатот![]()
Со овие играчи?Од трофеи сме далеку ама за ЛШ мислам дека имаме какви такви шанси.
Очекувам уште некој везњак сеа зимава па може ќе има преокрет.Со овие играчи?
Едино Пипо ми прави мерак колку толку затоа што знае да ги напука со адреналин и да дадат партија снова одредени играчи другово. Само Менез и Лопез можат да бидат поштедени од коментари.
И Бонера ни го лапнавте пред нос на времетоАма овие од управава на Интер више се будат навечер со кошмари од Галијани и повраќаат.Таман се заинтересираа за Бонавентура, им го зеде, сеа со Черчи набрзина истото им го направи. И наравно, уште други наназад.
Инаку, што се однесува на трансферов немам некое мислење конкретно засега. Да се донесеше Черчи летоска ќе бев појше ЗА отколку ПРОТИВ. Сега после лошата полусезона во Атлетико, сум некаде измеѓу ЗА и ПРОТИВ. Ќе почекам да го видам пред да оценам. Позитивно е тоа што се работи за проста замена Торес-Черчи и што е првичната замисла 18 месечна позајмица.
Ако Черчи продолжи во Милан таму каде што застана во Торино, ќе биде добро засилување во секој случај.
И да, средината ни е ужас. Под итно треба да се менува таму.
Вие НагатомоИ Бонера ни го лапнавте пред нос на времето
Немојте сеа одма Пирло,Сидорф...![]()
Само Менез и Лопез можат да бидат поштедени од коментари.
Cerci has agreed to join Milan, according to Sky. Cerci is expected to arrive in Dubai tomorrow. He could get his unofficial Milan debut against Real Madrid on Tuesday.