Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
а мислам дека се изнапунивме со полушпицови и крила
черчи, хонда, бонавентура, менез, шарави па и овие двајцава сапонара и нијанг се така нешто
иако и двајцата исто како да не се играчи на милан
само шо треба поголема шанса да му се даде на сапонара... али веќе касно е

Не ми е нешто нарочито по ќеф Черчи, не е ништо посебно, ама сиурен сум дека ќе даде добар придонес во Милан сезонава, сигурно повеќе од Торес барем. Исто така како стар фан на Атлетико и Торес, мило ми е што се врати Нињо на Калдерон и осеќам дека растеретен од притисок и во својата природна околина ќе има добра сезона
Исто така мислам дека ова значи крај на Ел Шарави во Милан, освен ако не направи некое чудо до крај на сезонава многу извесно ми е дека Черчи е негова замена за догодина.
Се на се, добра зделка и за двата клуба.

Черчи како алтернатива ќе е за Хонда нема врска Шарави.

Ама овие од управава на Интер више се будат навечер со кошмари од Галијани и повраќаат.:pos: Таман се заинтересираа за Бонавентура, им го зеде, сеа со Черчи набрзина истото им го направи. И наравно, уште други наназад. :)

Инаку, што се однесува на трансферов немам некое мислење конкретно засега. Да се донесеше Черчи летоска ќе бев појше ЗА отколку ПРОТИВ. Сега после лошата полусезона во Атлетико, сум некаде измеѓу ЗА и ПРОТИВ. Ќе почекам да го видам пред да оценам. Позитивно е тоа што се работи за проста замена Торес-Черчи и што е првичната замисла 18 месечна позајмица.
Ако Черчи продолжи во Милан таму каде што застана во Торино, ќе биде добро засилување во секој случај.

И да, средината ни е ужас. Под итно треба да се менува таму.

http://gwez.com/gato-obregon-ac-milan/

не знам дали ви текнува на ова детенце од пред многу години
сеа е веќе 15 години го има и на википедија и не се знае за кој клуб игра... на вики го пишува у милан али играл и за барса на турнири и за уште неколку екипи
не дека се палам на овакви дечиња :icon_lol: али чисто онака носталгија ме фати за да го најдам што и како се дешавало со него.... па зошто да не се надеваме дека ќе прерасне у голем играч и дека ќе го гледаме у милан пред да го продадеме у псж реал или барса :)

Fernando Torres is currently on vacation in the Maldives, he will earn the same salary he is receiving at Milan :icon_lol:

Судено е да биде наш. :P Атлетико го земаа на 3 рати и ако наредно лето одлучат да го продадат на друга екипа ќе ни го вратат Торес.

Галијани ако не знае да го потсетат дека и Кедира може да го лапне оваа зима пред да му истече договорот. Да се ослободи од Есиен и Мунтари и платата да му ја даде на него. :D[DOUBLEPOST=1419463277][/DOUBLEPOST]
Ама овие од управава на Интер више се будат навечер со кошмари од Галијани и повраќаат.:pos: Таман се заинтересираа за Бонавентура, им го зеде, сеа со Черчи набрзина истото им го направи. И наравно, уште други наназад. :)

Инаку, што се однесува на трансферов немам некое мислење конкретно засега. Да се донесеше Черчи летоска ќе бев појше ЗА отколку ПРОТИВ. Сега после лошата полусезона во Атлетико, сум некаде измеѓу ЗА и ПРОТИВ. Ќе почекам да го видам пред да оценам. Позитивно е тоа што се работи за проста замена Торес-Черчи и што е првичната замисла 18 месечна позајмица.
Ако Черчи продолжи во Милан таму каде што застана во Торино, ќе биде добро засилување во секој случај.

И да, средината ни е ужас. Под итно треба да се менува таму.
Најјаки ми се кога некој играч им го земат и одма коментираат: еј овој што ќе ни е сега не е во форма, просек е после ќе го шитнеме, не ни треба за таа позиција го имаме Х, среќни сме што не дојде кај нас.... итн

Сега да пропадне трансферот кај нас и да заврши кај нив 123456 страни ќе испишат како ни украле добар играч. :icon_mrgr:

Последно уредено:
а мислам дека се изнапунивме со полушпицови и крила
черчи, хонда, бонавентура, менез, шарави па и овие двајцава сапонара и нијанг се така нешто
иако и двајцата исто како да не се играчи на милан
само шо треба поголема шанса да му се даде на сапонара... али веќе касно е
Не бе, баш е добро.... Џек и Шарави од лево, Хонда и Черчи од десно... Менез кај и да го стаеш игра, а Џек може и средина да игра, таке да добри се! Само Сапонара и Нианг нека ги дадат џабе ги чуваат...

Него Черчи ми прае чејф, ќе му прае притисок на Хонда да не игра лабаво ко последниве утакмици!

Мене ми прае мерак Черчи, посебно што Хонда иде месец дена у Азија, ќе ни заврши работа огромна...
Знаејќи ни ја ситуацијата финансиски не може да очекуваме да се расфрљаат со паре така да забрајте на муабетите за Кедира, моја лична желба е Паулињо, у Тотенхем Покетино не го игра, може да дојде за мали паре, ни треба таков играч ка леб...
Оној Брозовиќ не сум го гледал и немам мислење никакво за него.
За шпиц нека го вратат Балотели, што кој кур !! :ojeaa:

Не им требал на интер мадрид/минхен/барса черчи дека они се преполни со квалитетни играчи....:D комедии се....

Не дека нешто ептен е Черчи екстра...ама за без пари и како алтернатива на хонда...башка и немавме втора опција на десно крило е одлично засилување...

Мене ми прае мерак Черчи, посебно што Хонда иде месец дена у Азија, ќе ни заврши работа огромна...
Знаејќи ни ја ситуацијата финансиски не може да очекуваме да се расфрљаат со паре така да забрајте на муабетите за Кедира, моја лична желба е Паулињо, у Тотенхем Покетино не го игра, може да дојде за мали паре, ни треба таков играч ка леб...
Оној Брозовиќ не сум го гледал и немам мислење никакво за него.
За шпиц нека го вратат Балотели, што кој кур !! :ojeaa:

Поарно Брозович него ли Паулињо :D добар играч е но најдобро би било ако може Кедира со Монтоливо и Де Јонг би била средината супер.
До кај се со новиов договор на Де Јонг? нема ништо ново.

Поарно Брозович него ли Паулињо :D добар играч е но најдобро би било ако може Кедира со Монтоливо и Де Јонг би била средината супер.
До кај се со новиов договор на Де Јонг? нема ништо ново.
Се надевам нема да му го продужат на Де Јонг, не е човекот за таа позиција што ја држи мора таму да иаме играч ала Ван Бомел и ќе видите дека за 50% ќе биде посигурна средината.

Брозович бил онака али ко што читам по нет ако некој вреди од тие хрватите тогаш тоа е шпицот Крамарич ама мислам дека премногу клубови влегоа у игра за него па неаме нешто шанси многу.

Паулињо мислам дека е најдобра опција само не знам колку ќе го продаваат иако не игра.

WOOOOOW :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom