Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не гледав на кој играч му се поништи голот? Го пишав Ел Шарави да дајт гол, ако е тој да знајде дека јас сум крив шо не го признаја голот...

Ова е правецот во кој треба да се движат...

Нов договор со Fly Emirates, потпишале пет годишен договор вреден 100м по сезона 20м до сега беше 15м по сезона.

Не знам... Иако би го сакал ДЈ, посебно кога Удине ќе тргне во контра...

Него замисли Монтоливо... :)
Него замисли Ја ја Туре :D

Мајтап на страна и јас мислам дека ДЈ нуди далеку поголема стабилност ( дефанзивна) од Есиен :)

Милан веќе пратил понуда за дечково, и самиот изјавил дека после понудата му рекол на претседателот на клубот дека сака да си иде.

После толку промашени играчи на таа позиција може овој ќе им се погоди. :icon_mrgr:

Милан веќе пратил понуда за дечково, и самиот изјавил дека после понудата му рекол на претседателот на клубот дека сака да си иде.

Зошто се заебаваат со вакви непроверени играчи

Зошто се заебаваат со вакви непроверени играчи

Ривер е добра екипа, финале Копа Либертадорес и се борат за прво во домашно првенство незнам што треба повеќе..и Ламела не беше проверен ама газеше во Рома.

Ривер е добра екипа, финале Копа Либертадорес и се борат за прво во домашно првенство незнам што треба повеќе..и Ламела не беше проверен ама газеше во Рома.

Што се случи со Gabriel Silva,Criscito,Luca Antonelli,Vasco Regini?

Моабетот ми беше дека не поврзуваа со сите можни леви бекови,а сега и со овој Leonel Vangioni.
Малце се испобунив јас..

27 годишен е овој Вангиони, појма неам кој е, појма немате кој е, појма немаат скаутите кој е ама битно ќе го зееме.

Се навикнав таа лева бековска да штрчи така да...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom