Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не заебавај сеа...Валбуена сеа 30че ќе полни и во него има уште максимум 2-3 сезони добар фудбал...значи добар не врвен ...и за него 30 милиони ? стварно треба да е надрогиран човек за да направи таков трансфер...зборував во име на претседател на Милан!![]()
не заебавај сеа...Валбуена сеа 30че ќе полни и во него има уште максимум 2-3 сезони добар фудбал...значи добар не врвен ...и за него 30 милиони ? стварно треба да е надрогиран човек за да направи таков трансфер...
ако читаш наназад ќе прочиташ дека сум кажал тие пари се премногу за итурбе...ама не ме зезај 30че за валбуена во никој ама во никој случај не се даваатa подобро е за итрубе да ги шитнат тие пари? Недокажан фудбалер, јесте да е млад и има талент, но 30 милиони?? Атлетико го зеде Виља за 5, не ме зезај.
Ама, нека тера, не се тие наши пари нели? Ама па ние ќе се нервирамe...
a подобро е за итрубе да ги шитнат тие пари? Недокажан фудбалер, јесте да е млад и има талент, но 30 милиони?? Атлетико го зеде Виља за 5, не ме зезај.
Ама, нека тера, не се тие наши пари нели? Ама па ние ќе се нервирамe...
Марсеј биле спремни да го продадат за 10 милиони какви 30 не дупи ние Ибра за 20 го дадовме поради неговите 30 години, а Валбуена би го кренал квалитетот на Милан, и јас сум за да дојде , кога би дошол би имале 3 квалитетни крила Шарави Валбуена и Менез
siti nudi 40 milioni za mangala taka da voopsto nemame sansi za negoАко веќе не се откупи Рами, тие пари подобро би било да се вложат во Мангала одколку во некој си Итурбе
siti nudi 40 milioni za mangala taka da voopsto nemame sansi za nego
ова не го знаев... ама сепак ако сакаат да донесат стопер и да дадат 30 милиони можат да најдат достојна алтернатива, ама нашиве се запнале во напаѓачи а одбранава ќе ни ги кине живците цела сезона
Оди легни си[DOUBLEPOST=1404579266][/DOUBLEPOST]http://gianlucadimarzio.com/milan/milan-genoa-accordo-per-matri-e-vrsaljko-le-ultime/Ја искрено би го зел и Валбуена пред Итрубе, кога веќе за Гризман конкуренција е велика. Итрубе е недокажан фудбалер, сеа, што има талент има али искуството јас секогаш би го ставил на страна. Валбуена е ем постар, ем поискусен играч од Итрубе. 30 милиони за Валбуена би дал, но не наеднаш пола кеш, пола рати, а 30 за Итрубе не.