Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
зборував во име на претседател на Милан! :icon_lol:
не заебавај сеа...Валбуена сеа 30че ќе полни и во него има уште максимум 2-3 сезони добар фудбал...значи добар не врвен ...и за него 30 милиони ? стварно треба да е надрогиран човек за да направи таков трансфер...

не заебавај сеа...Валбуена сеа 30че ќе полни и во него има уште максимум 2-3 сезони добар фудбал...значи добар не врвен ...и за него 30 милиони ? стварно треба да е надрогиран човек за да направи таков трансфер...

a подобро е за итрубе да ги шитнат тие пари? Недокажан фудбалер, јесте да е млад и има талент, но 30 милиони?? Атлетико го зеде Виља за 5, не ме зезај.
Ама, нека тера, не се тие наши пари нели? Ама па ние ќе се нервирамe...

a подобро е за итрубе да ги шитнат тие пари? Недокажан фудбалер, јесте да е млад и има талент, но 30 милиони?? Атлетико го зеде Виља за 5, не ме зезај.
ако читаш наназад ќе прочиташ дека сум кажал тие пари се премногу за итурбе...ама не ме зезај 30че за валбуена во никој ама во никој случај не се даваат

Немам зборови повеќе за Милан.Знаев дека челниве луѓе ќе го запустат клубот ама до толку...
Така им е кога не сакаат да инвестираат, прават тим со 10 илјади денари, купуваат играчи од јапонски села и некој ретарди како Бонера (играчот што го мразам најмногу и е најслаб убедливо ама на никој не му текнува да му ги удри клоците), Силвестри, незнам Констант, Есиен едни, други, трети....

Единствено сум задоволен што го зедоа Менез, ама и тој ни е џабе ако го загубиме Балотели, а и треба да си замине, пошто вака само ќе си ја заебе кариерата....

Марсеј биле спремни да го продадат за 10 милиони какви 30 не дупи ние Ибра за 20 го дадовме поради неговите 30 години, а Валбуена би го кренал квалитетот на Милан, и јас сум за да дојде , кога би дошол би имале 3 квалитетни крила Шарави Валбуена и Менез

Марсеј биле спремни да го продадат за 10 милиони какви 30 не дупи ние Ибра за 20 го дадовме поради неговите 30 години, а Валбуена би го кренал квалитетот на Милан, и јас сум за да дојде , кога би дошол би имале 3 квалитетни крила Шарави Валбуена и Менез

Тоа го зборам, сме зеле милион играч подобри од Итрубе за помалце од 30 милки. Е сеа ако веќе берло дава 30, подобро би било да ги даде за Валбуена. Но штом Марсеј го дават за 10 не смее да се пропушти тоа

Само крила во тимов ќе насобереме, најдобра опција е само Гриезман додека овие двајцава Итурбе и Валбуена се исто крила а веќе ги имаме Шарави/Сапонара/Менез.
Запата има добро СП, а работава со Рами некако запра нема ништо од договор.

Ако веќе не се откупи Рами, тие пари подобро би било да се вложат во Мангала одколку во некој си Итурбе

siti nudi 40 milioni za mangala taka da voopsto nemame sansi za nego

ова не го знаев... ама сепак ако сакаат да донесат стопер и да дадат 30 милиони можат да најдат достојна алтернатива, ама нашиве се запнале во напаѓачи а одбранава ќе ни ги кине живците цела сезона

ова не го знаев... ама сепак ако сакаат да донесат стопер и да дадат 30 милиони можат да најдат достојна алтернатива, ама нашиве се запнале во напаѓачи а одбранава ќе ни ги кине живците цела сезона

Мислиш дека нашиве неспособници ќе дадат 30 милиони за одбрана? они веќе се испружија што го продадоа Силва и сега нема да најдат добар дефанзивец уште 100 години.
Они запнале за дебаклов Врсаљко незнам што менаџер има дечково што го бутка напред незнам со што он заслужил да иде во Милан па и замена за Матри на кој ценава му е некаде 10м а они го даваат во замена со Врсаљко :facepalm:

Ја искрено би го зел и Валбуена пред Итрубе, кога веќе за Гризман конкуренција е велика. Итрубе е недокажан фудбалер, сеа, што има талент има али искуството јас секогаш би го ставил на страна. Валбуена е ем постар, ем поискусен играч од Итрубе. 30 милиони за Валбуена би дал, но не наеднаш пола кеш, пола рати, а 30 за Итрубе не.
Оди легни си[DOUBLEPOST=1404579266][/DOUBLEPOST]http://gianlucadimarzio.com/milan/milan-genoa-accordo-per-matri-e-vrsaljko-le-ultime/ :icon_lol:

Еве сега гледам како замена за Балотели сакаат да го земат Мартинез од Порто(овој е звер) ни оди во профил шо не го играа на светсково и ценава малце му падна па не е научна фантастика да заврши во Милан за околу 30 милиони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom