Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако дојде Итурбе и ако се откупи Тарабт за 4-3-3 ќе имаме 4 до некаде квалитетни крила: Шарави Тарабт лево, Итурбе Менез десно... на 9ка сме покриени со Балотели и Пацо.. Срединава ни е тиња, сега без Монтоливо освен Де Јонг немаме асален играч( не знаеме како ќе се покаже Кристанте).. Мора да се земе некој играч.. моја желба е Коке :drk:(башка шо нема да сака да дојде во лигава, па и Атлетико бараат 60 милиони за дечково) :pos: А одбранава само ни останува да се надеваме дека Алекс и Рами ќе профункционираат како шо треба, на бекови не сме толку лоши само Сантон уше да дојде, да има за ротација нешто по квалитетно... а не кога ќе биде онесподобен еден од Шиљо и Абате да игра Закардо , Констант:facepalm:( овој неможам да го поднесам органски, дај нека фаќа патот од клубов), убаво е да му се продолжи договорот на Емануелсон онака за од клупа за бекап играч.

И би сакал Баришич да се вметне во прв тим - фан сум на неговата игра

Закардо наредна недела потпишува за турски Баликспор ова е 99% сигурно,Констант ќе пробале да го вметнат во трансфер за Армеро..:rolleyes:

И би сакал Баришич да се вметне во прв тим - фан сум на неговата игра
:pos::pos::pos:

Друже извини, не е ништо лично и не е со намера за подбив, ама искрено, буквално солзи ми потекоа од смеење! :pos:

Ќе останеш запаметен на форумов како "фан на играта на Баришиќ" :pos:

До сега Инзаги позитивно влијае врз Берлускони.

Изјавил денес дека Милан ќе игра 4-3-3. Значи, тоа што е најдобро со овие фудбалери кои ги има на располагање. И многу полесно е да се засили тимот, не треба големи претумбации. Нема глупирање со 4-3-1-2 затоа што така му текнало на Силвио.

Башка тоа засилување ако дојде.

Ова недела се случува чуда во Милан изгледа , ако и Закардо, Бирса,Констант идат а се споменува и Есиен и Ноче , после нив Робињо, Матри и класа екипа сме.
Него читав во твитер дека Милан понудил 19 мил и Констант , изгледа Верона прифатил , останува само Констант да прифати трансвер во Верона.

Ама информацијата дека Рубин пред некое време одбил понуда о 20 милиони од Зенит за Еременко, одма го менува впечатокот за играчот, а? :icon_lol:

Затоа, што глеам информациите кои не поврзуваат со него се зачестуваат, а одбивноста и хејтањето на форумов се намали.

Ама информацијата дека Рубин пред некое време одбил понуда о 20 милиони од Зенит за Еременко, одма го менува впечатокот за играчот, а? :icon_lol:

Затоа, што глеам информациите кои не поврзуваат со него се зачестуваат, а одбивноста и хејтањето на форумов се намали.
aj сеа и ти не зезај...зеаме играч што има 27 години што игра до сега во Рубин...да бил нешто добар ќе играше сеа негде на друго место немаше уште во рубин да е и да ни го даваат во замена за Бирса...даваме едно ѓубре собираме друго...не се праи така тим..а таман почна да се чисти све што не треба во тим...

:pos::pos::pos:

Друже извини, не е ништо лично и не е со намера за подбив, ама искрено, буквално солзи ми потекоа од смеење! :pos:

Ќе останеш запаметен на форумов како "фан на играта на Баришиќ" :pos:

Абе торко бе.... шо има лошо во тоа да ми се свиѓа определен вид на играч односно да ми се свиѓа неговиот стил и да сакам да биде промовиран во прв тим...

од вакви членови шо сакаат да се напраат шема да брецнат да се напраат "мангупи" преку к*р ми е....

@Castiel Јас ниту реков дека мислам дека е добар, ниту реков дека сакам да го земат, ниту дека го оправдувам неговото евентуално носење, ниту дека така се прави тим.

Само приметив дека одбивноста спласна откога Ди Марцио објави дека Рубин одбил 20 милиони од Зенит пред некој месец.[DOUBLEPOST=1404158768][/DOUBLEPOST]
Абе торко бе.... шо има лошо во тоа да ми се свиѓа определен вид на играч односно да ми се свиѓа неговиот стил и да сакам да биде промовиран во прв тим...

од вакви членови шо сакаат да се напраат шема да брецнат да се напраат "мангупи" преку к*р ми е....

Не скокај бе па ти.. Ти се извинив што се изнасмеав, ти кажав дека не е со подбив.. Ама вистина кукав од смеење и морав да пишам.. Формулацијата ме изнасмеа.

Нема ништо лошо во тоа да си фан на играта на определен играч, извесен Макс Баришиќ. :pos:

Скаутот на Милан ми потврди дека сега Милан бара замена за Кака и дека се решени да купат играч за таа позиција, кога спомнав дека Итрубе ќе заврши кај вас ( оти сериозно така мислам) ми рече дека тое најверојатното сценарио.

Скаутот на Милан ми потврди дека сега Милан бара замена за Кака и дека се решени да купат играч за таа позиција, кога спомнав дека Итрубе ќе заврши кај вас ( оти сериозно така мислам) ми рече дека тое најверојатното сценарио.

Абе ти со овој скаутов многу блиски некако :love:

Не се љути одма бе Баришиќ, ти се извини чуекот однапред :icon_lol:
И мене ми го потекоја со Љорис, па не се љутим, пошто сум фан на неговата игра и би сакал да го видим у Милан, исто ко ти со Максимилијано Баришиќ :pos:

Тие сме на форумов, Марли-Љорис, Ушер- Баришиќ, Љубе-Бонера и Питу-Кака :icon_lol:

Не се љути одма бе Баришиќ, ти се извини чуекот однапред :icon_lol:
И мене ми го потекоја со Љорис, па не се љутим, пошто сум фан на неговата игра и би сакал да го видим у Милан, исто ко ти со Максимилијано Баришиќ :pos:

Ок Љорис де кажи шо мислиш за овој Очоа оти нели ти беше екперт за голманиве , ќе го биде ли ? Дај ако мислиш дека го бива ќе пуштиме една молба преку @DeviAngel до скаутиве. :icon_lol:

Сакаш да те запознам, single е :D можи ќе се погодите :P
После Леонардо нејќам очи да им видам :)

Шала на страна те пратам цело време со овој скаутов кој според мене најверојатно има познавање за ситуацијата во Милан колку што имаме ние на форумов. Замисли колку е ценет овој во Милан чим го пратиле во лов на таленти во Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom