- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Испери го дресот и пак назад во плакарот.хахаха знаев.. уживај ајде, не те провоцирам сега![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Испери го дресот и пак назад во плакарот.хахаха знаев.. уживај ајде, не те провоцирам сега![]()
уште играм еци-пец на кој да му го подарамИспери го дресот и пак назад во плакарот.![]()
Подари му еден дрес на Марлиуште играм еци-пец на кој да му го подарам![]()
за марли оти знам дека и он сега е среќен како роденден планирам еден од кака и еден од лорисПодари му еден дрес на Марли![]()
du6iiii vieeeeeeeeeeза марли оти знам дека и он сега е среќен како роденден планирам еден од кака и еден од лорис![]()
добро.. сега не е дека го бранам па или неш, и онака више није ту али не може да знаеш.. сега знам дека си среќен што си отиде ама не може да прогнозираш дали е збогувал.. прво татко му будалата дојде во милано за договорот он е во бразил.. од бразил е полесно да патува за америка отколку од италија нпр.. што значи не може да донесуваш брзи заклучоци оти може прво човекот сака да потпише договор со тие таму па после да дојде италија да се збогува.. така направи и 2009 ако убаво памтамПосле таква сезона па и реално ниеден клуб не би го сакал во тим покрај толку големи трошкови. Но никој не знае дали е избркан или сам си замина. Демек омилен на фановите можеше во Casa Milan едно чао од прозор и ајт магла.
Клубот му беше најден минатото лето кога беше во посета на тренингот на Орландо.
Не е невино маченце како што замислувате.
Оти бе, баш добра понуда, 10М одма и уште 15 на неколку рати, ретко кој тим сите пари наеднаш ќе им ги даде.Inzaghi spoke with Iturbe on the phone and apparently promised him a star role.
Verona want €25m for Iturbe. Milan are ready to offer them €10m now and €15m in several installments.
Уште ли со овие цигански работи![]()
Хонда го заборавате бе![]()