Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Што играч е тој Еременко, го има гледано некој?

Што играч е тој Еременко, го има гледано некој?
Демек како замена за Монтоливо додека да се врати од повредата, а кога ќе се врати никој нема да сака да го купи и ќе се пензионира во Милан за десетина години. :icon_lol:

Демек како замена за Монтоливо додека да се врати од повредата, а кога ќе се врати никој нема да сака да го купи и ќе се пензионира во Милан за десетина години. :icon_lol:

Значи лош е?

Чекај бе, и ти немаш појма како мене. :) Само сакаш да се правиш интересен. :)

Сега ќе земам да гуглам, а може има и клипчиња од него... Мора некој да гледа руско и да пишал два-три збора за него. :)[DOUBLEPOST=1403998856][/DOUBLEPOST]WOW

The Finnish Xavi :icon_lol:

Значи лош е?

Чекај бе, и ти немаш појма како мене. :) Само сакаш да се правиш интересен. :)

Сега ќе земам да гуглам, а може има и клипчиња од него... Мора некој да гледа руско и да пишал два-три збора за него. :)[DOUBLEPOST=1403998856][/DOUBLEPOST]WOW

The Finnish Xavi

Има играно во Серија А во Удинезе и Сиена ама очигледно не се снашол, ова ти е типичен Глаијани трансфер - 27 годишен анонимец, догодина му истекува договорот. Кога некој од овие трансфери испаднал добар?

Ама ајде некој што прати руска лига може ќе го пофали. :)

Има играно во Серија А во Удинезе и Сиена ама очигледно не се снашол, ова ти е типичен Глаијани тип на трансфер - 27 годишен анонимец, догодина му истекува договорот. Кога некој од овие трансфери испаднал добар?

Ама ајде некој што прати руска лига може ќе го пофали. :)

Анонимец е за мене и за тебе, гледам се интересирале лани Наполи и Монако за него.

А дали е нешто екстра? Па веројатно не е. :)

Анонимец е за мене и за тебе, гледам се интереисрале лани Наполи и Монако за него.

А дали е нешто екстра? Па веројатно не е. :)
А кога ќе размислиш вака боље, ако доаѓа како трампа за Бирса не е ништо страшно, игра CM/AMC. :)

Според Трансфермаркт моментално е во најдобра форма и ова му е врв во кариерата вреди 13 милиони(Бирса вреди 2 или 3 незнам точно) :icon_lol: , релативно е во добри години и за замена за Бирса би бил супер трансферче.

За Бирса каков играч очекувате да ни дадат?
Глупави им се овие замени и никако да се ослободат од вишокот играчи.

Повторно се појавија шпекулации за Обијанг, е ова веќе е друго. Ако може некако да им го дадат Матри за овој. :P

Еве пак Кака ни игра педерски , пак од Бразил ни збор ни ништо си замине од Милан, ако првиот пат не остави на цедило сега ни направи услуга ако го земаме Итурбе или било кој што се споменуват (Лавеци, Ибарбо , Черчи ).
Нега сега и Робињо , Матри , Ниаг од нападот , од средина Ночерино изгледа ке биде во Милан за да види Инзаги дали да го држи во тим или не .
А одбраната ни збор за заминување на Констант, Абате...

Еве пак Кака ни игра педерски , пак од Бразил ни збор ни ништо си замине од Милан, ако првиот пат не остави на цедило сега ни направи услуга ако го земаме Итурбе или било кој што се споменуват (Лавеци, Ибарбо , Черчи ).
Нега сега и Робињо , Матри , Ниаг од нападот , од средина Ночерино изгледа ке биде во Милан за да види Инзаги дали да го држи во тим или не .
А одбраната ни збор за заминување на Констант, Абате...
шо се нервираш ебаго.
AC Milan News @Milanello · 6h
Kakà's father will arrive in Milano tonight. He will meet with Galliani tomorrow (Monday) to rescind Kakà's contract with Milan. @KAKA

следиси го батево и уживај.

Никогаш нема да му простам на Кака ако потпише само од Бразил и си кидне:icon_lol::icon_lol:

Од каде сака нека потпишува ми е гајле. :D

Жал ми е за тие жолтите дресови што беа наменети за Бразилските циганчиња. Како што ми изгледа Бразилци ќе немаме во новата сезона. Ах Барби подобро Јапонски да беа повеќе профит ќе имаше :icon_lol:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom