- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
# лапај си голче и асистенција 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно одлична утакмица и за Монтоливо, онака доминирачко капитенски ја изигра..
И МекЦес и Рами доста добро ми делуваат заедно...
И голман ни треба !!
пс.
On-loan defender Aly Cissokho will not extend his stay at Liverpool and will join AC Milan at the end of the season.
После 5 године ги средил зубите Леси и долази куќи !!
![]()
Мора некогаш да ги имаме во тим па макар биле и 33 години.
http://www.goal.com/en-gb/news/3276...lose-to-signing-japan-star-keisuke-honda-from
23 Jul 2010![]()
Пред ова да се изјави имаше инфо дека зимава биле договорени голманчево за 1 милион да го пецнат ама родителите негови заебале работа.[Milan coach Massimiliano] Allegri likes him a lot and wants to see him playing alongside [Alexandre] Pato and Ronaldinho."
пс. Господе, ако стварно постоиш, време да ни докажеш сега !!
AC Milan saw a deal for Udinese's goalkeeping sensation Simone Scuffet collapse in January.
Scuffet, 17, has been a revelation this season and Corriere della Serasays Milan thought they had a deal for the teen during the winter market.
Terms had been agreed, with Milan offering €1 million for complete ownership of the player.
But the Scuffet family rejected the move as they want Simone to complete his education in Udine.
Што има ти да го знаеш важно нашиот скаут за голмани @Марли го знае!Toj голманот погоре не знам кој е , а и не ме интерисра. Ако не ја искористат ситуацијата на Маркети во Лацио- ич нека не ни носат голманчиња од 13 годинки.. за такви го иаме Габри потенцијалот.