Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Незаслужено, ама 3 бода се 3 бода... спасивмо гз :D

Покемонот даде гол во најслабата утакмица што ја одигра откако е дојден во Милан. Какво само славје падна голот, тоа беше ко титула да се слави пичку матер, добро ќе влијае ова на него.
# даде убава утакмица, ме потесеќа многу на Боатенг во првата сезона со присуството и агилноста ... само страв ми е да не го снајде истото пошто имаат многу заеднички точки.
Боље е да тепаат во ваква утакмица во која играат чкарт, него оноа што се исподеси со Јуве и Атлетико на првата, кога играа солидно и изгубија.

Конечно одлична утакмица и за Монтоливо, онака доминирачко капитенски ја изигра..
И МекЦес и Рами доста добро ми делуваат заедно...
И голман ни треба !!

пс.

On-loan defender Aly Cissokho will not extend his stay at Liverpool and will join AC Milan at the end of the season.

После 5 године ги средил зубите Леси и долази куќи !!
:icon_lol:

Конечно одлична утакмица и за Монтоливо, онака доминирачко капитенски ја изигра..
И МекЦес и Рами доста добро ми делуваат заедно...
И голман ни треба !!

пс.

On-loan defender Aly Cissokho will not extend his stay at Liverpool and will join AC Milan at the end of the season.

После 5 године ги средил зубите Леси и долази куќи !!
:icon_lol:

од тоа што го игра во Ливерпул подобро да остане Констант и он да игра.

Иаме навика играчите што не сме ги добиле да ги бараме пак за 4-5 години и страв ме фаќа да не тргнат и по Фабијано сега.

Последно уредено:
[Milan coach Massimiliano] Allegri likes him a lot and wants to see him playing alongside [Alexandre] Pato and Ronaldinho." :drk:

пс. Господе, ако стварно постоиш, време да ни докажеш сега !!
Пред ова да се изјави имаше инфо дека зимава биле договорени голманчево за 1 милион да го пецнат ама родителите негови заебале работа.

AC Milan saw a deal for Udinese's goalkeeping sensation Simone Scuffet collapse in January.

Scuffet, 17, has been a revelation this season and Corriere della Serasays Milan thought they had a deal for the teen during the winter market.

Terms had been agreed, with Milan offering €1 million for complete ownership of the player.

But the Scuffet family rejected the move as they want Simone to complete his education in Udine.

MILANELLO REPORT - Allenamento in corso: El Shaarawy in gruppo

КОНЕЧНО:vozbud:

1011818_702030683173041_1065642574546769267_n.jpg

Последно уредено:
после ова со Барса, ја мислам дека со Атлетико и добро поминавме ... можеа и осум да ни дадат.

Toj голманот погоре не знам кој е , а и не ме интерисра. Ако не ја искористат ситуацијата на Маркети во Лацио- ич нека не ни носат голманчиња од 13 годинки.. за такви го иаме Габри потенцијалот.[DOUBLEPOST=1397077740]

Toj голманот погоре не знам кој е , а и не ме интерисра. Ако не ја искористат ситуацијата на Маркети во Лацио- ич нека не ни носат голманчиња од 13 годинки.. за такви го иаме Габри потенцијалот.
Што има ти да го знаеш важно нашиот скаут за голмани @Марли го знае!
Tренирал фудбал, бил голман, и ретко когај згрешил за млад голман ете @Ilumious му е сведок :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom