Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Леле бе Де Шиљо да ти га ебем мајката у пичка а!

цел тим мизерија, само еден плус Тарабт ради потезите ама и на него треба некој да му каже дека фудбалот е тимска игра...

бало јавно го направи тоа што ние во моментов го правиме :D а да му текне вака малце да се потруди на терен па за да не плаче...

Да не беше Карло во Реал, ќе немаше за кого да навивам сезонава и да очекувам некаков успех.

Среќа голот не го годеа инаку 6-7 парчиња немаше да избегат.
Кај се тие претходната утакмица шо клаваја слики како Рами бил ѕид, незнам шо. Катастрофа се и двајцата со Мексес, катастрофа. На корнери како играчите на Наполи да се повисоки, на обични нафрлувања како Инсиње да е 2 глај повисок и од Рами и од Мексес, ебате неспособните, со еден Инсиње воздушен дуел неможат да добијат.
Освен Тарабт (кој мислам само заради дебито покажа нешто) другите чорба. Есиен и Де Јонг како да не играја, ни во напад ни во одбрана ги имаше (со исклучок на интервенцијата на Де Јонг над Игуаин).
Бало плачи. Е треба да плачи и да си чукни малце та црпката дека треба фудбал да игра, а не на секоја топка шо ќе му ја дат да гледа фал или пенал да изнуди. Голојте се бројат, не фалојте.
Засега уште не гледаме никаква разлика од смената на тренерот. Полека полека сите ќе дојдите на то дека играчите не чинат, не беше во Алегри кривицата :)

Да не беше Карло во Реал, ќе немаше за кого да навивам сезонава и да очекувам некаков успех.

Јас сезонава повеќе за нив сум отколку за милан.

На милан му давам уште летово шанса,ако не направат тим,ауфидерзен.

Ова не се трпи јбг,кога ќе се сменат времињата,кога нема да личиме на африканско племе со ебани фри играчи без малку ебан талент,без собирање шунд од други тимови,со ИНВЕСТИЦИИ тогаш вратичу се роде.

А Курва Суд нека си уживаат,раат нека се,ич да не им чуе. ;)

Сидорф не го користи времето што го има за учење. Иако и од ова може да се извлече поука. Но, толку да одбива да се прилагоди на тимот... барем до јуни!?

Од следната ќе има пукање по #, ќе влезе во филм како по обичај после овој гол и ќе си дрибла само.

Kaka пред да влезе подобро игравмо :icon_lol:

Овој Абијати од што почнал да ме нервира колку е слаб, почнуем да го мрзим, вториот гол на негова душа ида, со право се љутеше Мекцес, иако и он има дел од кривицата, неможе бе од 2 метра да примиш гол со глава од длабински центаршут кој и патем нема обратна надворешна траекторија, неможе.. Касиљас на пример што е две глави понизок од Абијати ќе ја фатеше топкава без проблем..

И за првиот гол незнам што мајка бараше да биде толку излезен, да беше некој деснак место Инлер, моеше само да ја пласира, и ќе му дадеше гол..

Третиот гол на душа на Де Шиљо, се уклопи и малиов у просечноста, а имав големи надежи у него....

Ел Шарави, тоа е момакот, формацијава ја праат за него, само колку ќе биде здрав и догодина, налет со повредиве..

# едини за пофалба и едини што изигра нешто колку толку...

Есиен не беше толку лош исто, незнам зашто толкав хејт...

На лето, голман, цб, лев бек, крило, и по можност плејмејкер, и она мртвоно нека го пратат у Америка нек си јебе мајката ...

И здрав Ел Шарави

После Курајбер и PewDiePie најавува дека ќе се откаже од Милан, барем привремено.

Ќе се оствари пророштвото на Баба Ванѓа дека бргу пред да дојде крајот на светот, само двајца од Македонија ќе останат да навиваат за Милан. Најверојатно мислела на Хмкало и Нино со змејот... Тоа се тројца? :confused: Не, мора змејот да е увезен од надвор. :D

Сум се разочарал дефинтивно од навивачите на Милан т.е ултрасите, па пичка му матрна, пред нивни очи им го ништат клубот, а они како да не постојат, а треба да се најверни навивачи. И да фатат тоа двете кељавици на клоци да ги кренат. Ни еден ебан протест не направиле до сеа, да им укажат на кељавиците дека носат трето разредни играчи, и дека не ги прифаќаат тие како засилувања, они ништо.
Криво ми е ваков клуб, на какво дереџе го донесоа, излеа сака тој кељавицата да го остави во ситуација каква што го земал клубот.
Затоа и се радувам што си навиам за наш клуб, барем ако проба некој да ме дупчи или да го упропастува клубот, можам да реагирам.
А не како сеа вас, ве читам се нервирате плукате, а тие што можат и требад а регираат ги нема нигде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom