Толстој
екс Бомбастичен
ќе биде и тоа, ќе оживеат и курва суд ќе видите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ел Шарави, тоа е момакот, формацијава ја праат за него, само колку ќе биде здрав и догодина, налет со повредиве..
Сум се разочарал дефинтивно од навивачите на Милан т.е ултрасите, па пичка му матрна, пред нивни очи им го ништат клубот, а они како да не постојат, а треба да се најверни навивачи. И да фатат тоа двете кељавици на клоци да ги кренат. Ни еден ебан протест не направиле до сеа, да им укажат на кељавиците дека носат трето разредни играчи, и дека не ги прифаќаат тие како засилувања, они ништо.
Криво ми е ваков клуб, на какво дереџе го донесоа, излеа сака тој кељавицата да го остави во ситуација каква што го земал клубот.
Затоа и се радувам што си навиам за наш клуб, барем ако проба некој да ме дупчи или да го упропастува клубот, можам да реагирам.
А не како сеа вас, ве читам се нервирате плукате, а тие што можат и требад а регираат ги нема нигде.
После Курајбер и PewDiePie најавува дека ќе се откаже од Милан, барем привремено.
Ќе се оствари пророштвото на Баба Ванѓа дека бргу пред да дојде крајот на светот, само двајца од Македонија ќе останат да навиваат за Милан. Најверојатно мислела на Хмкало и Нино со змејот... Тоа се тројца?Не, мора змејот да е увезен од надвор.
![]()
Балотели од кога го извадиле,почнал да плаче на клупа пошо навивачите на Наполи го навредувале на расна основа и поради ќерка му...