Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Поубоо што не ја гледав и оваа... и таке ќе биде до крај на сезона дур е Бонера у прв состав!! Не ме интересира ничиво играње се гледа по резултатот...

хахе ајде бе не се заебавајте Бонера да го кривите за голот, какви штопери ќе испаднеа од игра во таква ситуација па Бонера ајванот ќе спречел нешто, 10 пати да се повтори тоа 11 гола ќе му даде Имобиле.Ако некој е крив уопште, тоа е Еманулсон пошто не се врати на време за да се активира офсајдот.
Нема тука што да ги изненади ако се сериозна екипа, Торино се играат на контри тоа се очекува и треба да е спремен секој дека може да го снајде, тоа што гол да не може да се даде цело полувреме тоа е правиот проблем.

Бонера требаше да го употреби ногата , а не со цело тело да патна во спротивна страна , како и да е аматер си е аматар па не очекувам од него екстра да игра .
Јас бев против донесење на Биабиани но по вчерашниот меч на Кака и Робињо го сменив мислењето .
Вака ем ке играа Тарабт и Биабиани како крила , и Хонда би се вратил во неговата природна позиција , а не та го мачат човекот како крило .
Изгледа и Седорф ист како Алегри мора на некој играч да му смени позиција

Хонда е преспор за на крило,а очекувајте цела сезона да игра таму, оти кај нас на средина е неприкосновен сакатиот кака..

Играва ни е како на Барса во најдобрите времиња

tumblr_m3gf7dHeui1r7032do1_500.gif

Така е зборот де сакав да кажам убаво дека игравме :D

Што знам мене не ме бендиса пимплање на топката само.. без ефект
Од кога дојде Кларенс некако не создаваме шанси.. да! ја држиме топката... контролираме ..али не правиме посериозни шанси за гол.. како што кажа некој од вас... головите што ги постигнавме во сите утакмици беа од прекин.. со исклучок на голот на рами.. не иде на подобро.. ич не иде...

Што знам мене не ме бендиса пимплање на топката само.. без ефект
Од кога дојде Кларенс некако не создаваме шанси.. да! ја држиме топката... контролираме ..али не правиме посериозни шанси за гол.. како што кажа некој од вас... головите што ги постигнавме во сите утакмици беа од прекин.. со исклучок на голот на рами.. не иде на подобро.. ич не иде...

Oткако дојде Сидорф играме против боси екипи што и така не држат топка и чекаат контри, така да тоа со контрола на играта и држење топка не мра ништо да значи. Милан и со Алегри имаше посед јак секое коло, aма тој посед никогаш не беше материјализиран , т.е не се правеа шанси и голови него се беше онака колку да се рече, трчање околу 16тник и многу нерезонски изгубени топки само енергија се трошеше за џабе. Тоа истото го глеам и овие неколку кола со Сидорф. Јуве и Рома на тој посед завршуваат утакмица до полувреме.

Наредно коло мислам дека е со Наполи тука ќе видиме што вреди таа игра и тој посед и све тоа.

Џабе се смееш кога не успеавме да го искористиме овој кикс на Наполи и Фиорентина. Нивната одбрана е бетер од нашата, тешите се со тоа. :D

15 ни бега наполи сеа , некој да не памти лани каква беше разликата после 1 полусезона

се радуваме на пораз на Наполи лол, па сите кикснаа за џабе ние треба да ги гледаме другите тимови не тие што се горе..дома со еден Торино не тепаме а се смееме што Наполи изгубил во гости кај Аталанта..

ја имаме топката кај нас? па на толку простор што оставаа вчера Торино мораше минимум уште еден гол да дадеме не беа затворени и имавме простор а ние цела утакмица нафрлавме топки кон Пацини кој е единствен напаѓач..Кака и Робињо нека ги праќаат во Бразил подобро тие дечиштата да играат одколку овие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom