Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
што се залагаше стои цело време и шутира од 100 метра, пеналов доста неозбилно си го пуцна така лежерно што мало дете би шутирало подобро од него..
Робињо денес си каснел на тренинг и тоа 40тина минути.
Бало тоа што го пишал на твитер било за некој си негов пријател што боксувал во тој момент како што прочитав.
1477701_401832946587047_751120208_n.jpg

Важно убоо го пречекаа на Сан Сиро ( што почна и да ми фали :icon_lol: )

1472791_537199816374599_1765908306_n.jpg

“Голем човек, вистински пријател, добредојде Лука, лидеру наш“, така Курва Суд го пречека Антонини, кој после мечот изјави: “Им се заблагодарувам на навивачите за овој прекрасен натпис, среќен сум, не го очекував ова и сум многу горд бидејќи сум оставил добри спомени. Милан мора да се врати на победите, тоа го заслужува“.

Балотели ако планира да си замине, среќен му пат и мислам дека ако го продадат сега во јануари веднаш да се договори Левандовски за на лето фри а до тогаш ќе крпиме крај со крај со матри и робињо.

Балотели ако планира да си замине, среќен му пат и мислам дека ако го продадат сега во јануари веднаш да се договори Левандовски за на лето фри а до тогаш ќе крпиме крај со крај со матри и робињо.

левандовски да се нафати да дојде во милан? по која причина, да не игра лш? да биде 10то место со тим шо нема иднина? сите знаат дека он ќе оди во баерн минхен... ние евентуално можеме да го довлечкаме некој како манџукиќ, чичарито, и да биде неш 50 % соодветна замена за балотели, а ЈАС сум за трампа балотели лукаку... ако е изводливо, ма да не верува, Лукаку се разви како играч и отиде над Балотели...

Балотели ако го продадат немој да мислите дека ќе дојде некој млад и подобар и дека сите 30 мил ќе се дадат за негова замена. ;)

Балотели ако го продадат немој да мислите дека ќе дојде некој млад и подобар и дека сите 30 мил ќе се дадат за негова замена. ;)

не треба подобар бе другар, немора центрафор да се земе, рома има успеси без центрафор класа, он ни ја наруши целата атмосфера во тимот, он според мене е главен кривец, во право беа критичарите кога тој дојде во милан и кога викаа дека ќе ни го уништи тимот....

нас ни треба класа стопер, со тие пари да си го земеме гарај, па за центрафор може да игра пацини, со негова замена матри, или било кој... го имаме ел шарави сапонара напредува, кака, монтоливо, треба само да се создаде една добра атмосфера помеѓу играчите, вака нема хемија нема ништо...
како што кажав потребно е одма да се продаде балотели и тие пари да се вложат во гарај од бенфика, и + уште еден везен играч ...

и со вие промени , продажба на марио купување на стопер, со една добра организација и атмосфера, мислам дека наредната сезона без проблем можеме да бидеме 2ри... а за прво треба кесето да се одврзе

не треба подобар бе другар, немора центрафор да се земе, рома има успеси без центрафор класа, он ни ја наруши целата атмосфера во тимот, он според мене е главен кривец, во право беа критичарите кога тој дојде во милан и кога викаа дека ќе ни го уништи тимот.......
aG4yJ.gif

не треба подобар бе другар, немора центрафор да се земе, рома има успеси без центрафор класа, он ни ја наруши целата атмосфера во тимот, он според мене е главен кривец, во право беа критичарите кога тој дојде во милан и кога викаа дека ќе ни го уништи тимот....

нас ни треба класа стопер, со тие пари да си го земеме гарај, па за центрафор може да игра пацини, со негова замена матри, или било кој... го имаме ел шарави сапонара напредува, кака, монтоливо, треба само да се создаде една добра атмосфера помеѓу играчите, вака нема хемија нема ништо...
како што кажав потребно е одма да се продаде балотели и тие пари да се вложат во гарај од бенфика, и + уште еден везен играч ...

и со вие промени , продажба на марио купување на стопер, со една добра организација и атмосфера, мислам дека наредната сезона без проблем можеме да бидеме 2ри... а за прво треба кесето да се одврзе

Само ова ќе го издвојам и поеќе не зборам
Gasperini (Genoa coach): "If Milan can't beat us when we're only playing with 10 men, then it means that they have problems."

играч од типот на џонатан повеќе голови даде сезонава отколку 90% од нашиот напад бе.. (без да ги сметам ел ша и пацини) :tapp::facepalm: уште еден показател за тоа дека сме во deep sh*t :cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom