Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
како може да не ја даваат барса милан, туку дортмунд арсенал :facepalm:

Во право се, Барса-Милан се здосади веќе, а и не се очекуват кизнит шо од утакмицвата, за разлика од Дортмунд-Арсенал кој играат каде каде по атрактивен фудбал и утакмицата имат поголемо значење, многу поинтересно е во нивната група.

1452121_392096397559962_932835296_n.jpg

Некој ќе одмара :D

Ова формациа 4-4-1-1 е добра но со Бало или па ако не можеше Бало тогаш Матри како класичен во нападот .
А знам дека немаме добри играчи но би сакал Милан да игра формациа 4-4-2 со Ел Ша и Бало во напад и со 4 играчи во средина

Јас да сум Урби Емануелсон ќе прогласам своја играчка непослушност и не влагам на терен за жива глава. Ќе бојкотирам. За мобинг ќе го пријавам тренерот. Па греота е ова што му го праи Алегри жими се.
Дојде као полушпиц, па играше крило, па после играше и втор напаѓач, па во среден ред, па сеа као му ја најде позицијата - лев бек. Тоа што никој во кариерата на Емануелсон не го видел, го виде Алегри после лутање, лутање и лутање. Го виде и препозна левиот бек во Урби. :pos:

Ај па и да беше некој добар лев бек, ќе разберев, вака..
Ај па да не беше ова утакмица со Барселона пак ќе разберев. Да беше со Пескара да речеме.
Ај па по таа страна да не играше Меси и тоа ќе разберев. Вака..?!

Стварно не знам како Милан очекува да го продае после онолку лутања со неговата позиција. Стварно не знам како уопште се очекува некоја добра игра од него после ваква неконстантност.

Јака му душа на Урби, јас не знам како уште му се игра фудбал. Изгледа е душа од човек. Вакво малтретирање ретко кој би трпел, ма каква и да е платата.

Ќе има пренос на некоја Аренаспорт или да барам сопкаст?

театар, драма, комедија, трагедија...

Нејмар какво пиче е,на секој допир паѓа.
Јест да абате е наивен цреп, ама немаше тука никаков пенал.

Барбара поруки си пишува, не го ни виде голот. Ја исплаши Галијани. :)

Ех Абате Абате :tapp: . Како можи пилиштар меѓу двајца да го тргниш за рака бе?

Вториот гол на Барса офсајд.

Третиот гол на Барса убав :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom