Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
нема шанси Галијани да си иде, ако го отпуштат сеа треба да му платат 130 милиони така да оладете :)

a и Пацини отпатувал за Барселона така да Матри загарантирано ќе си дреми од сеа на клупа..

нема шанси Галијани да си иде, ако го отпуштат сеа треба да му платат 130 милиони така да оладете :)

a и Пацини отпатувал за Барселона така да Матри загарантирано ќе си дреми од сеа на клупа..

Отпатувал ама тоа не значи дека ќе игра, средина на ноември се враќа заедно со Шарави... значи од декември фаќамо победнички ритам :D

Амелија и Абијати повредени, Габриел не е во списокот за ЛШ. Кој ќе ни брани утре? Дида?

п.с габри барем ќе може да се пофали дека колку толку заиграл за милан.. овој дедово ни тоа не може :P:свиркам:

Ај молим те прекини да го викаш Габри жити се.. :pos:
Значи коа ќе го видам на терен ми се одмилува скроз, колку и да има талент и потенцијал ми станува одбивен и колку и да сакам да успее ми се, како да ти кажам, гади, коа ќе ми текне дека тоа е тој ГАБРИ уствари.
Боље да не го бива, отколку да го биде и цел живот да биде обележан као Габри.

Ај молим те прекини да го викаш Габри жити се.. :pos:
Значи коа ќе го видам на терен ми се одмилува скроз, колку и да има талент и потенцијал ми станува одбивен и колку и да сакам да успее ми се, како да ти кажам, гади, коа ќе ми текне дека тоа е тој ГАБРИ уствари.
Боље да не го бива, отколку да го биде и цел живот да биде обележан као Габри.

речи му го тоа на ночката.. он така го крсти ;) ја сите така си ги викам иначе со оглед на тоа дека ме мрзи да ги кажувам по име презиме бла бла..
секој со својата желба сега.. кој како си ја наредил :sneaky:

осекам дека вечерва ке биде што ке биде со формацијава 4-4-1-1,ремет и казна,Балотели ке си го дрви напред манекенски,Кака ке се мачи со Пике и Пујол а одбранате ке биде силувана поготово на ,,црната,, лева страна. Со барса најде Црепот да прајт експерименти .
Според мене новиот трењер треба да си ја игра формацијата 4-2-3-1 со Абате,Рами,Мексес и Шилјо, пред нив Дејонг и Монтоливо ,тројката Шарави,Кака и Поли и најистурен Балотели. Формацијата е добра со тоа што и Шарави и Кака и Поли се вракаат и помагаат во одбраната,само таа игра мозе да го воздигне Милан али дур е Црепов ке си киниме живци .
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 13:18 ---

Абијати
Абате Мексес Запата Констант
Монтоливо Де Јонг Поли
Кака Робињо
Балотели

Ова требит да е составот за вечер, но на клупа немат да останит ништо асолно така да очеквам Робињо и Поли да ги седнит на клупа, да почнит со Бирса и Мунтари, во 80 минута ко ќе губиме 2-3 разлика Кака-Поли Бирса-Матри.

Абе у Милан моментално (од претпоставениот состав) има само двајца на кој треба да се внимава - Монтоливо и Кака, другиве се безопасни, освен евентуално при некој прекин. Балотели без Монтоливо и Кака е безопасен.
Така да, очекувам вечер пресинг врз Кака, Монтоливо и Балотели и пораз на милан (нема да предвидувам дека ќе биде дебакл, ама повеќе од јасно е дека ќе изгубиме).
Не очекувам ништо посебно од другите.
Али ипак фудбал е, ништо не се знае, можеби ќе изненади Балотели со некој шут од далечина или слободен.
Forza Milan !

Ке дадат гол нашите 100 посто.За голо на Робињо во претходната утакмица направиа мн глупава грешка Пике и Маскерано,плус сега го имат и “неверојатно брзиот“ Пујол шо ако игра прва постава ке залегнува.И со овие муабети за Галијани и Алегри само еден одлучува тоа е Берлускони

како може да не ја даваат барса милан, туку дортмунд арсенал :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom