DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Не не ...не зборам за одма за титула...и не зборам сите да ги игра....од тие што ги набрајов може да извади 3ца одлични игачи....башка далеку е милан од титула...потребен е период...3 години ...нека му се даде тоа време на Инзаги ќе го направи милан пак светска сила...освен у меѓу време ако не дојде некој арап па да смени ситуација![]()
Не е далеку Милан колку шо мислиш, да кажам само нешто да не ме сватите погрешно да речите дека фан сум на сите клубој.. значи прво сум фан на калчото како лига но и на Јуве..
Е сега милан го има потенцијалот и можи да блесни не дека треба време не е ни алегри крив ако ме прашаш мене работите се диктирани премногу од Берлу. Успехот кошта чист пример е Интер, милан ја напрај истата грешка од овие примери Јуве извелче лекција ете сега и Милан почнува.. Калчото колку и да изгледа моментално лошо вервајте не е далеку од то почна да се средва до негде единствена лига во која долгот е намален ненормално многу и во наредните 2-3 години ќе вади профит нешто што ниедна лига го нема моментално можеби освен Германската