Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Она што се дешава секој натпревар.... Абате ужива =)
Не ставаат сите...зависи од проценка....и башка играта од прекини ја креира тренерот...тој им кажува кај да бидат постави...и како што може да се види на сликата играчот кој даде гол му избега на мексес...Како шо знам голманите стават играч на прва и втора статива овај нашио пошто е голман со најмногу утакмици во Милан има преголемо искуство и не прима лесно голови![]()
Не ставаат сите...зависи од проценка....и башка играта од прекини ја креира тренерот...тој им кажува кај да бидат постави...и како што може да се види на сликата играчот кој даде гол му избега на мексес...
Абате пази на шут од далечина или некој да не улета од надвор од 16 метри ..ко што можеш да видиш на првата слика има 5 играчи на милан и 4 на ајакс... Играчите на ајакс треба секој од нив човек да има Мунтари запата матри и мексес...Играчот кој даде даде гол треба да го чува мексес...абате стои на раб на 16 метри за да запази на одбиени топки и да поркие доколку некој има отворен шут...Предалеко стое од него.Абате незнам кој држе тука или он е за контра спремен![]()
Друже оди глеај тенис, пошто вака те гледам фудбалот многу многу не го разбираш..
Де ај просветли ме, што не ти се свиѓаше вечерва кај Констант?
Za Sciglio nz ama Shaarawy 20tina dena ko nishto a moze i poeke. Microfracture na del od nogata ima ko shto citnav pred nekoj den.Информација за Ел Шарави и Де Шиљо? Страшно фалат и двајцава..
абе не виде ли колку топки изгуби мршникот ????? де шиљо доека не се врати не ги гледам милан, а ти многу го разбираш фудбалов гледам, ќути си трај си поарано ќе ти се смее цел свет , оти очигледно тебе ти се свиѓа таков бек и ти е солиден за у милан...
со овие играчи и Саки да е се е џабе кој сака да е тренер..има доста просеци што играат и добиваат многу шанса а би требало да се во Падова..