Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
1385169_618466681537131_2083965806_n.jpg

Она што се дешава секој натпревар.... Абате ужива =)

1385169_618466681537131_2083965806_n.jpg

Она што се дешава секој натпревар.... Абате ужива =)

Како шо знам голманите стават играч на прва и втора статива овај нашио пошто е голман со најмногу утакмици во Милан има преголемо искуство и не прима лесно голови:facepalm:

Како шо знам голманите стават играч на прва и втора статива овај нашио пошто е голман со најмногу утакмици во Милан има преголемо искуство и не прима лесно голови:facepalm:
Не ставаат сите...зависи од проценка....и башка играта од прекини ја креира тренерот...тој им кажува кај да бидат постави...и како што може да се види на сликата играчот кој даде гол му избега на мексес...

Не ставаат сите...зависи од проценка....и башка играта од прекини ја креира тренерот...тој им кажува кај да бидат постави...и како што може да се види на сликата играчот кој даде гол му избега на мексес...

Предалеко стое од него.Абате незнам кој држе тука или он е за контра спремен :facepalm:

Предалеко стое од него.Абате незнам кој држе тука или он е за контра спремен :facepalm:
Абате пази на шут од далечина или некој да не улета од надвор од 16 метри ..ко што можеш да видиш на првата слика има 5 играчи на милан и 4 на ајакс... Играчите на ајакс треба секој од нив човек да има Мунтари запата матри и мексес...Играчот кој даде даде гол треба да го чува мексес...абате стои на раб на 16 метри за да запази на одбиени топки и да поркие доколку некој има отворен шут...

Друже оди глеај тенис, пошто вака те гледам фудбалот многу многу не го разбираш..

Де ај просветли ме, што не ти се свиѓаше вечерва кај Констант?

абе не виде ли колку топки изгуби мршникот ????? де шиљо доека не се врати не ги гледам милан, а ти многу го разбираш фудбалов гледам, ќути си трај си поарано ќе ти се смее цел свет , оти очигледно тебе ти се свиѓа таков бек и ти е солиден за у милан...

абе не виде ли колку топки изгуби мршникот ????? де шиљо доека не се врати не ги гледам милан, а ти многу го разбираш фудбалов гледам, ќути си трај си поарано ќе ти се смее цел свет , оти очигледно тебе ти се свиѓа таков бек и ти е солиден за у милан...

Па што дека изгубил топки? Не беше крив за голот, истрча многу шпринтови напред назад, имаше неколку центаршутеви, а у дефанзива здравјето му го зема на Де Са..па мораше да го извади Де Бур уште у 60мин.

Шо не кажеш за Абате дека у прво полувреме Блајнд и Фишер мозокот му го испија..
или за грешката на Мексес коа им ја смири на тацна, среќа вој шо незнаеше гол да даде..

Глеаш дека Ајакс играше висок пресинг, Монтоливо "најголемиот наш креативец" топка не може да изнесе..
Суљо шо изигра? Незаменлив е у екипава упм, како Видал да е а не Мунтари! Ќе му ја скршеше ногата на детето, неписмен!

И од толку играчи ти си се фатил за Констант, пошто ако нешто не и оди на екипава мора по дифолт по него да се плука, исто како порано
по Фавали шо се плукаше, иако некогаш пружаше солидни утакмици.

Океј, јас не се разбирам..и експертиве шо даваат рејтинзи после утакмици сигурно и они не се разбираат, од ракав ги вадат оцените..

Да не може случајно некој линк да најдете за младите? играат сеа од 7 со ајакс

А Шампонара ќе добие шанса сега покрај повредени,Шарави,Кака и БИРСА или истата приказна,Саламон,Виља................................. ?

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom