C
Castiel
Гостин
Не е дека неможат туку свесно ги оставаат ајакс да играат..така да за 20 мин до сеа освен 1 шут не се заканија Ајакс...Не можат топката да им ја земат.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е дека неможат туку свесно ги оставаат ајакс да играат..така да за 20 мин до сеа освен 1 шут не се заканија Ајакс...Не можат топката да им ја земат.![]()
daj sopcastЗа сите фанови на Серија А истото е, па и искрено да ви кажам јас се препородив со Сопкастот и HDMI поарно тоа него да го слушам бранко на телма -.-
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 20:34 ---
А само тие пакети да се активират т.е. само за нив да ставиш ТВ тешко а ?![]()
прв пат вака да нема асален сопкаст за утакмица , и баш милан коа игра... има 2 сопкасти и двата офлајн, ај некој ако има некој 1500 2000 соп нека даде или ако знаете некоја страна за сопкасти, освен Livetv и wiz wig
прв пат вака да нема асален сопкаст за утакмица , и баш милан коа игра... има 2 сопкасти и двата офлајн, ај некој ако има некој 1500 2000 соп нека даде или ако знаете некоја страна за сопкасти, освен Livetv и wiz wig
http://livetv.ru/en/eventinfo/191643_ajax_milan/
Првиот сопкаст супер е кј мене!