Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
MILAN: Abbiati; Zaccardo, Zapata, Mexes, Constant; Poli, De Jong, Muntari; Birsa, Robinho; Matri.

:facepalm:
Ovoj sostav, ovie 11, definitivno se najslabite 11 vo istorijata na vaseto navivanje za klubov, ne veruvam deka nekoj od tuka e dovolno star za da nacekal polosa 11ka od ovaa. Ima mali isklucoci, Milan e u prasanje, ali u senka pagaat od ostanatite sto go nosat dresov.

Уште да шутира некој во рамки на гол, 6 шута има све на све, 4 ван гол, 2 блокирани.
Многу фали напаѓач како и Монтоливо и Де Шиљо, како пријателска утакмица е, само Де Јонг се бори, ептен јако игра.

Ovoj sostav, ovie 11, definitivno se najslabite 11 vo istorijata na vaseto navivanje za klubov, ne veruvam deka nekoj od tuka e dovolno star za da nacekal polosa 11ka od ovaa. Ima mali isklucoci, Milan e u prasanje, ali u senka pagaat od ostanatite sto go nosat dresov.

освен Поли и Де Јонг никој не треба да игра од вие што играат моментално
добра шанса на Констант што ја пукаше толку силно боље да пласираше имаше доста добра позиција..друго ептен слабо прво полувреме и Сампдорија е доста слаба денеска инаку со оваква игра ќе губевме од некој подобри.

Бирса :cuc:
Секоја чест за дечково, верував во него го добив тоа што го сакав. Браво дефинитивно го заслужи ова.

Се кладим дека Матри е најспор играч на терен!
Неможе ни судијата да го претрча...

Вака така 3 бода у џеб. Ајдеее тргна возот :D Нианг за 15 минути си направи повеќе шанси него ли Матри во сите 6 кола.

Federica_Nargi_2.jpg

Да ја ебе цело Милано у шупек да даде господ, а дечкои кој ќе дојде на ред да промаши !!

И би ве прашал дали сакате да играмо една игра, нареден кој ќе го спомне Боатенг , Констант да му ја ебе мајката, може ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom