Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не Поли нема да биде играч туку Бирса :pos:

мислев нема да биде играч од рангот на пирло... нема потенцијал да го достигне тоа, се гледам инаку мене ми е омилен од сите играчи на милан, немам ниш против него

мислев нема да биде играч од рангот на пирло... нема потенцијал да го достигне тоа, се гледам инаку мене ми е омилен од сите играчи на милан, немам ниш против него
А што има слично Поли со Peerla за да ги споредуваш?

А што има слично Поли со Peerla за да ги споредуваш?

па тој тип на играч е , слична позиција играат, незнам зошто мислам дека нема некој страшни капацитети, истото го мислам и за монто, нас ни треба играч лидер на пример фабрегас, и помошни играчи да му бидат де јонг поли или монто... а не лидери да ни бидат овие..мислам дека секој ке се сложи со мене, дека не смеат на еден милан да му бидат лидери играчи како поли и монто, они се се ок, цареви борбени... ама ни треба еден лидер во права смисла на зборот, еден сидорф еден пирло...во млади години

Поли и Пирло се сосема различен тип на играчи...Поли е нешто слично на Маркизио ...има потенцијал да стане светска класа...

Монтоливо ти е у топ 10 средни играчи у свето,таков играч тешко дека ке се најде.А за Поли уште е рано да се каже,дали ке биде играч од светска класа или просечен играч како Ночерино,шо одигра само 1 добра сезона.Вчера добро одиграа сите,али таа утакмица и не ја рачунам пошто Сампдорија е у последните нема ни една победа,сеа ке ги видеме со Ајакс со Јувентус,дали има квалитет овај состав за нешто или не.

А кои играчи се пред Монтоливо во таа топ 10 листа? :rolleyes:

Чави,Иниеста,Швајнстајгер,Чаби Алонсо,Јаја Туре,Модрич,Пирло,Де Роси и избери си уште 1.Мислам за тие шо играт моментално не тие шо се у пензија

Оваа ли Болоња ни зема бод и ни фукна 3 гола? :pos: :tapp:

Овој бе ќе влези во гинис со тоа промашувањата од пола метар.

остајте милан.. овоа е сега интересното :pos:
1378365_686202394723720_1919772546_n.jpg

Torino questioned Conte's maths skills in a statement... Juve: “Effectively we’re not good at mathematics. But we can count to 0, like the number of shots on target Torino had!” Torino: “Don’t knock yourselves down. You managed to count to 31 (oops, 29).”
вицкасти биле торино бе.. не ги сметав за толку :icon_mrgr:

остајте милан.. овоа е сега интересното :pos:
1378365_686202394723720_1919772546_n.jpg

Torino questioned Conte's maths skills in a statement... Juve: “Effectively we’re not good at mathematics. But we can count to 0, like the number of shots on target Torino had!” Torino: “Don’t knock yourselves down. You managed to count to 31 (oops, 29).”
вицкасти биле торино бе.. не ги сметав за толку :icon_mrgr:

остај вие глупости, глеј ја рома шо и праи на болоња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom