Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
i kolku i da se trudis i da veruvas vo milan ne ti uspeva be covece , mozi i rezultatot ne e momentalno taka los ama so onakvi reakcii vo odbrana mozat komotno 15 da ni dadat.
па играме без 3ца првотимци назад...ако го рачунам и абате 4ца...башка средина играме со траоре и мунтари... незнам што ве чуди резултатот...сити со прв тим игра...

I dokolku nekoj go interesira davaat prenos na Italia 1 (mediaset).

god_please_make_it_stop.jpg
И после не помагале молитвите... :)

Амелија мрш во провалија таму да не те гледаме, мрш.
Иначе Петања пријатно ме изненадува, дечково игра одлично, дури и повеќе од тоа.

Амелија мрш во провалија таму да не те гледаме, мрш.
Иначе Петања пријатно ме изненадува, дечково игра одлично, дури и повеќе од тоа.

Остава подобар впечаток од Нианг на припремниве натпревари... добро би му дошла сеозона во некој клуб во Сериа Б каде ќе добива голем простор, иако мислам дека ќе остане во Милан, а повеќе ќе игра за примавера...

Нианг веќе мора да игра што повеќе, инаку ќе стагнира, него некаде во Сериа А да го пратат и така има клубови кои го бараат и ветуваат првотимски статут. На негово место Љајич. :P

Ај уште еднаш да прашам изгледа од нервоза никој не ме читал .
Зашто веб страните од кај има новости за Милан се фокусират само на резултатите на Лион , Зенит ,Металист, Псв.... дали овие екипи ни се противници за плај офот ?

Ај уште еднаш да прашам изгледа од нервоза никој не ме читал .
Зашто веб страните од кај има новости за Милан се фокусират само на резултатите на Лион , Зенит ,Металист, Псв.... дали овие екипи ни се противници за плај офот ?
сега се стасани до 4 круг. Во овој круг чекаат Arsenal FC, Olympique Lyonnais, AC Milan, FC Schalke 04 и FC Zenit St Petersburg.
Ждрепката ќе биди на 9 април. Сега се доигра 3 тиот круг. Уште се немаат средено табелите од предходем круг и затоа ништо не се знае со кого ќе играме. Едно е сигурно дека нема да се падниме со погоре споменатите поради тоа што сите имаме високи коефициени. (ќе бидеме 32 тима, па затоа ќе имаме 4 групи по 8 екипи. Секоја од погоре споменатите ќе биде носител на група. После од тие групи играат елиминации итн итн)
Патем ако продолжиме понатаму ќе бидиме во 2 барабан.

Овој Траоре го знаат ли дома дека игра фудбал? Поглупав и послаб играч нема ни во сериа Ц. Како да не јаде леб.
Петагна со една рака ќе го закачи за корнер знаменцето. :D

Со останатите првотимци друга песна ќе се пееше. И Сити не се нешто поарни во одбраната се виде какви ефтини голови примија.
Со ваква одбрана и Удинезе ќе ни даде 5 гола.
Вергара му е прв настап ќе видиме како ќе се покажа сега за сега не трошам зборови за него.
Какви смешки се Антонини и Закардо :pos: овој бетер од Бонера, па уште еден киксер ни купија. :pipi:
Цела сезона ќе има ГГ3+ :свиркам: :icon_lol:
Колку подобри играчи се сменија само Антонини остана.

Остава подобар впечаток од Нианг на припремниве натпревари... добро би му дошла сеозона во некој клуб во Сериа Б каде ќе добива голем простор, иако мислам дека ќе остане во Милан, а повеќе ќе игра за примавера...

Нианг веќе мора да игра што повеќе, инаку ќе стагнира, него некаде во Сериа А да го пратат и така има клубови кои го бараат и ветуваат првотимски статут. На негово место Љајич. :P
Мислам дека нема ни да игра за примавера туку ќе му го земе местото на Робињо. Он да ја имаше таа шанса ќе го промашеше целиот гол. :icon_lol:
А Нијанг може да биде продаден за 7 мил во случај да се донесе Љаич инаку нека седи.

untitled.JPG
Чест ми е да ја носам капитенската лента на тимот од моето срце. Жал ми за резултат XO '! Благодарам на добрите пораки. :sick:

Убоо што се деси ова, не ни требаше да дадамо 3 гола...
Ова е само предупредување што ќе се деси коа ќе се повреди некој од Мексес и Запата... Одбраната не личеше на ништо, аматери прави, ко македонска лига да гледаш! Мора под хитно да се земе дефанзивец уште некој инаку ваке ќе го јадемо гадно коа ќе налетамо на појак тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom