Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Што си се фатила толку за Хернандез коа сеедно е кој ќе дојде у напад ако воопшто дојде некој ... и онаке Балотели си е главен таму. Инаку млад е 22 години има, брз е.. таке да ако би дошол би играл десно крило, и од кј знаеш како ќе се развива у Милан :)
Мене доволни ми се само Пацо, Балотели, Шарави и Нианг... ќе имаа место и за Петагна таке, баш би сакал да успее "малиот"!

ne e problemot hernandez.. problemot e sto ne sme konkurentni na pazarot.. dobro e se toa so mladi i cela taa prikazna, ama dodeka nie sme vo nekoja tranzicija koja ocigledno deka ke traa uste nekoi 4-5 sezoni drugive od nis si napravija nes.. fiorentina od fudbaleri kako el hamdaoui i seferovic otide na nekoj kako gomez.. konkurenzijata se zgolemi i toa poveke od ocekuvano..
ne vikam deka kaj nas e losa situacijata, samo deka ne e dovolno za pogolem uspeh.. gi imavme skoro istite igraci lani i edvaj se najdovme na 3to mesto.. sega so volkava "konferencija" (if u know what i mean) 7mo mesto ne ni bega..
--- надополнето: 9 јули 2013 во 01:04 ---
во милан ги имаш Сапанора и Поли...сигурно не сметаш дека бледофил и икарди се нешо ептен боље...или па калехон...

ne ne :D ne e toa poentata..
ovie od komsiite, belfodil i icardi se 0 sprema nas napad.. ama ne mislev tolku na niv kolku sto na ovie drugite spomnati klubovi.. a dobro, callejon kolku tolku ne moze da se ramni so nekoj od parma ili sampdorija :) skoro site sto gi nabrojav gore se ekstra igraci..
--- надополнето: 9 јули 2013 во 01:08 ---
Da se vratese svetecot togas nemase da bide vazno sto kupuvaat drugite ekipi. :D :p

Sent from my Samsung Galaxy S3

heh.. djabe :D i da go vratat pa ista pricha.. ne treba samo igrac za vrska.. pokraj engo tuka se i 2 defanzivci, zamena na robinho i dostojna zamena za pazzini (barem dodeka se vrati).. ne deka petagna ne e vreden da go zameni, ama sepak covekot e moi godini...

p.s sent from my Pentium IV, 64Mb graphic card, 512 RAM - release date 2002

http://martina22acm.wordpress.com/2013/07/08/photos-the-gathering-at-milanello/
sliki od treningot deneska (prekinat poradi dozd).. utre sledi prijatelska vnatre vo klubot.. ke bidat podeleni na dva tima :)
--- надополнето: 9 јули 2013 во 00:24 ---
p.s strootman vo roma... too serija a, najdobra liga si!! :pos::tapp:
gomez vo fiorentina, callejon i damiao vo napoli (+ zverot jackson martinez za 30 mil), strooman vo roma, tevez & llorente vo juventus, icardi & belfodil vo inter... a vo milan? pa koj drug ako ne igrac od tipot na golemiot... abel hernandez!!
:facepalm: :facepalm::facepalm:
ja vikam shumolikoski da si go zememe... site zimaat jaki, pa i nie zs da ne :pos:

Хернандез го измислил фудбалот и за Икарди и за Белфодил, дечково бише 2-3 године игра прв тим у Палермо, само прошлава сезона имаше несреќа со повредете, иначе кој Фернандез давал голои у Серија А, Икарди и Белфодил сакале да станат космонаути ...

У секој момент би го земал него пред овие двајца, плус Каљехон, па и Дамиао...

Едната работа поради која не ми се свиѓа фан клубов, е претераната пристрасност на ликовите (90%) спрема нашиве играчи и клубот генерално.Разбирам, фанови на милан сме, ривалства, ама некад тоа ептен глупо изглеа.
Како може секој наш играч да е малдини, пеле, роналдињо у споредба со некој играч од друг клуб(конкретно за Констант муабетот), и како може секогаш играчот за кој сме ние заинтересирани да е под дифолт 10x појак од оние за кои наполи,јуве,интер се заинтересирани.
Ако поли е добар трансфер(пошто генерална оцена на форумов е дека е океј трансфер, што е и мое мислење), ондак не гледам зашто Икарди не би бил, или Белфодил (за интер)... Искрени да бидеме.Џабе само се инатите.
Ние треба нашето гајле да го гледаме, а имаме доста гајлиња моментално(да не речам премногу).

Марли не зборам за тебе конкретно да не ме сфатиш погрешно, туку генерално за 90% од нас овде.

Све е тоа ок, ама и реплицирав на Мартина, пошто мое мислење е дека стварно Хернандез е подокажан од овие двајца, а исто е млад, и според мене е подобар нема друг муабет, ривалства ова она...

Тевез е например зверка, криво ми е што отиде у Јуве, не толку али ми е, Наинголан ако отиде у Интер исто ќе ми биде криво пошто стварно добро би ни дошол и ред други примери...

Немало скоро ништо на миланњус за Абел, некоја ептен безвезна шпекулација е, али пак ќе ти речем мое мислење е тоа, него би го земал ја пред Каљехон, Икарди, Белфодил, па и Дамиао ...

Берлускони дошол на тренингот - "играјте јако оваа година, за да наредна ве продадам и да си платам кауција со тие пари :D " ...

1044409_356725447763292_1732484290_n.jpg

Стварно не е нормален овој Марио еј.

П.С Нешто ново за Лјаич?

едит: Симоне Заза во Сасусоло.

Клубови со најголеми приходи:
1 Реал Мадрид 414.7
2. Барселона 390,8
3. Манчестер Јунајтед 320,3
4. Баерн 298,1
5. Челзи 261
6. Арсенал 234.9
7. Манчестер Сити 231.1
8. Милан 207.9
9. Ливерпул 188.7
10. Јувентус 158.1

па поарно да не ни зимаат вакви дефанзивци..Лугано престар е, а Коатес :pos: во Ливерпул од кога е дојден дали 2 натпревари изигра човече и во Милан да го земат за на клупа? за таму има играчи..а и што да се коменитраат вакви линкови што немаат никаква шанса за реализација..

http://martina22acm.wordpress.com/2013/07/08/photos-the-gathering-at-milanello/
sliki od treningot deneska (prekinat poradi dozd).. utre sledi prijatelska vnatre vo klubot.. ke bidat podeleni na dva tima :)
--- надополнето: 9 јули 2013 во 00:24 ---
p.s strootman vo roma... too serija a, najdobra liga si!! :pos::tapp:
gomez vo fiorentina, callejon i damiao vo napoli (+ zverot jackson martinez za 30 mil), strooman vo roma, tevez & llorente vo juventus, icardi & belfodil vo inter... a vo milan? pa koj drug ako ne igrac od tipot na golemiot... abel hernandez!!
:facepalm: :facepalm::facepalm:
ja vikam shumolikoski da si go zememe... site zimaat jaki, pa i nie zs da ne :pos:

шо тропаш глупости струтман нема да оди во рома ни димаио во наполи и пиша најповрзани не сватливи работи + зверот 30 мил , сериа а најдобра лига си, ако сакаш да пишуваш , пишувај за да некој те сфати и икарди и велфодил играчишта ги сметаш ти ??? Поли и Сапонара за нив се Зидане и Платини..... исто така ни абел нема да иде во милан... и пред да си постираш нешто прочитај си го прво... ццц

Бианки,Тони и Заза нема да дојдат (y)

шо тропаш глупости струтман нема да оди во рома ни димаио во наполи и пиша најповрзани не сватливи работи + зверот 30 мил , сериа а најдобра лига си, ако сакаш да пишуваш , пишувај за да некој те сфати и икарди и велфодил играчишта ги сметаш ти ??? Поли и Сапонара за нив се Зидане и Платини..... исто така ни абел нема да иде во милан... и пред да си постираш нешто прочитај си го прво... ццц

dobro coek, dobro.. ne naracav bomba po tebe abe :D
prvo ko prvo za tebe toa e nepovrzano bidejki go svakjas na pogresen nacin ne za dr... prvo vidi gi smaljinjata na so ukazuvaat pa posle kazuj :)
lajkni go di marzio na fb i toags ke bides vo tek so se..
http://www.gianlucadimarzio.com/calciomercato/strootman-accepts-roma-the-situation/
http://www.gianlucadimarzio.com/calciomercato/napoli-ce-lofferta-per-damiao-le-ultime/
dr.. zverot se odnesuva na jackson martinez.. treto.. ja ne gi smetam icardi i belfodil za bogovi samo gi spomnav kako igraci koj inter gi donese! 4to.. hernandez nz dali ide ili ne ide, ne sum ja vnuka na galliani.. no ako procitase ubavo ke vidis deka toa za abel ne e ozbilno pisano, tuku so cel da naglasam deka sme amateri momentalno na pazarot..
e toa trebalo ti prv ubavo da go procitas...

p.s ovakvite rab se edna od pricinite zs ne odluciv da pisuvam samo na mak tuku na ang.. na makedonec za zal nikogas nis ne mu se pogoduva... :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom