Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Значи ништо ново и во почетокот од новата сезона , освен Поли и Сапонара се е исто .
Него Галиани и Берлу пак со ист текст на песната , се занимават со минатото, ке дојде некој играч ако си заминува некој, дека и со овој тим можеме до скудето , но сепак приоритет е топ-3 .
Така што ова сезона ке се убиеме за тоа прекрасно 3 место :(

se mi e jasno samo ne ja sfakjam poenatava na milan so oficijalnite sliki.. vo era na hq sliki so dzinovski dimenzii, nasive stavaat sliki so 479x286 dimenzii i gjon rezolucija :tapp:

se mi e jasno samo ne ja sfakjam poenatava na milan so oficijalnite sliki.. vo era na hq sliki so dzinovski dimenzii, nasive stavaat sliki so 479x286 dimenzii i gjon rezolucija :tapp:

Така прават сите страници сега, причина? Copyrights, не смеат да стават голема резолуција бидејќи се крадат слики од нивниот сајт(а тоа не го дозволуваат, и затоа е со ваква резолуција)... (C) Copyright MARTINA AC MILAN BLOG KAKA FOREVER.COM ...

Така прават сите страници сега, причина? Copyrights, не смеат да стават голема резолуција бидејќи се крадат слики од нивниот сајт(а тоа не го дозволуваат, и затоа е со ваква резолуција)... (C) Copyright MARTINA AC MILAN BLOG KAKA FOREVER.COM ...

au au.. izvini decko :) :tapp:

Ми изгледа дека Боатенг ќе си ги собере куферите. Го нема на презентацијата на новите дресови, обично он како манекен прв беше на таквите слики. :D Моментално само Фенербахче се интересира за него.
splash_en.jpgen-maglie-third-3-milan.jpgen-apr-personalizza-milan-id.jpgen-milan-adidas-leisurewear.jpg

getty images или некоја друга компанија ги шитка тие со таква голема резолуција, затоа

Хонда во јануари мислам дека ќе биде голема грешка. Хонда и сега може да е грешка рака на срце, ама во јануар има уште поголеми шанси.

Не е тоа играч што играл фудбал во Англија/Шпанија/Италија/Франција па да има некоја појма што го чека, доаѓа од првенство што е неквалитетно во споредба со останатите европски првенства на сред сезона, тотално апнанзас во земја чиј ни јазик не го знае, и треба да се бори за место во екипа кое се големи шанси да му е веќе фатено до тогаш и да стартува како резерва.

Ја верувам дека овие фактори ги имаат размотрено и пред мене :D ама факторот “дојде е без пари и се друго си е негова среќа’’ е каде-каде појак

http://martina22acm.wordpress.com/2013/07/08/photos-the-gathering-at-milanello/
sliki od treningot deneska (prekinat poradi dozd).. utre sledi prijatelska vnatre vo klubot.. ke bidat podeleni na dva tima :)
--- надополнето: 9 јули 2013 во 00:24 ---
p.s strootman vo roma... too serija a, najdobra liga si!! :pos::tapp:
gomez vo fiorentina, callejon i damiao vo napoli (+ zverot jackson martinez za 30 mil), strooman vo roma, tevez & llorente vo juventus, icardi & belfodil vo inter... a vo milan? pa koj drug ako ne igrac od tipot na golemiot... abel hernandez!!
:facepalm: :facepalm::facepalm:
ja vikam shumolikoski da si go zememe... site zimaat jaki, pa i nie zs da ne :pos:

sliki od treningot deneska (prekinat poradi dozd).. utre sledi prijatelska vnatre vo klubot.. ke bidat podeleni na dva tima :)
gomez vo fiorentina, callejon vo napoli (+ zverot jackson martinez za 30 mil), strooman vo roma, tevez & llorente vo juventus, icardi & belfodil vo inter... a vo milan? pa koj drug ako ne igrac od tipot na golemiot... abel hernandez!!
ja vikam shumolikoski da si go zememe... site zimaat jaki, pa i nie zs da ne :pos:

ок да има завист за џексон , каљехон , стротман , тевез и љоренте ..... ама за икарди и белфодил ? :pos:

gomez vo fiorentina, callejon vo napoli (+ zverot jackson martinez za 30 mil), strooman vo roma, tevez & llorente vo juventus, icardi & belfodil vo inter... a vo milan? pa koj drug ako ne igrac od tipot na golemiot... abel hernandez!!

Што си се фатила толку за Хернандез коа сеедно е кој ќе дојде у напад ако воопшто дојде некој ... и онаке Балотели си е главен таму. Инаку млад е 22 години има, брз е.. таке да ако би дошол би играл десно крило, и од кј знаеш како ќе се развива у Милан :)
Мене доволни ми се само Пацо, Балотели, Шарави и Нианг... ќе имаа место и за Петагна таке, баш би сакал да успее "малиот"!

gomez vo fiorentina, callejon i damiao vo napoli (+ zverot jackson martinez za 30 mil), strooman vo roma, tevez & llorente vo juventus, icardi & belfodil vo inter... a vo milan? pa koj drug ako ne igrac od tipot na golemiot... abel hernandez!!
во милан ги имаш Сапанора и Поли...сигурно не сметаш дека бледофил и икарди се нешо ептен боље...или па калехон...

Da se vratese svetecot togas nemase da bide vazno sto kupuvaat drugite ekipi. :D :p

Sent from my Samsung Galaxy S3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom