Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
шо тропаш глупости струтман нема да оди во рома ни димаио во наполи и пиша најповрзани не сватливи работи + зверот 30 мил , сериа а најдобра лига си, ако сакаш да пишуваш , пишувај за да некој те сфати и икарди и велфодил играчишта ги сметаш ти ??? Поли и Сапонара за нив се Зидане и Платини..... исто така ни абел нема да иде во милан... и пред да си постираш нешто прочитај си го прво... ццц

Срамота е како фан на фудбалот воопшто Поли и Зидан да ги стаиш во иста реченица да знаеш!

According to GloboEsporte, Milan accepted Santos' 6.000.000€ offer for Robinho, now Santos is asking the player to lower his wages.

6 мил ќе земат и таман за платата да му ги дадат, и кога да видиш за 0 си отишол. :icon_lol:

Не е овај долу Галијани?

Даниел Леви е, знакчето на Тотнем му е на кичма, и да не му е размисли логично и ќе ти текне дека никоаш не сме биле заинтересирани за Виља и Миктаријан, мада овој вториов ја многу го поштуем, ќе биде бомба у Дортмунд ќе видите, многу јак играч, многу !!

Даниел Леви е, знакчето на Тотнем му е на кичма, и да не му е размисли логично и ќе ти текне дека никоаш не сме биле заинтересирани за Виља и Миктаријан, мада овој вториов ја многу го поштуем, ќе биде бомба у Дортмунд ќе видите, многу јак играч, многу !!

Се извинувам :)

1005975_683478481692371_350321477_n.jpg

Другар зборам за сезона 2011-2012,кога беше мегу 10 средни играчи,затоа шо одигра страшна сезона,кој среден играч даде 15 гола таа сезона и имаше 15 асистенции.Мунтари гледам дека не си го гледал Милан лани,барем гледај го оваа сезона па после коментирај.
--- надополнето: 9 јули 2013 во 21:57 ---
995395_360196270774127_977516614_n.jpg

fanny

јака смисла за хумур имаш мора да ти признам
--- надополнето: 10 јули 2013 во 00:51 ---

ех Милан ко беше екипа,а сега ко ќе ми текне кои играчи го носат дресот на Милан :(се цигани се накотија

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Mnogu crn den za fan klubot. Ovolku gluposti se nemam iznacitano odamna...
Daj kazete kakva droga zimate da probame i nie.

Mnogu crn den za fan klubot. Ovolku gluposti se nemam iznacitano odamna...
Daj kazete kakva droga zimate da probame i nie.

Фан клубот веројатно никогаш не бил посмешен,не знам шо ми е посмешно дали тоа што Интер се засилил со Икарди и Белдофил,а Наполи со Каљехон или тоа што Ночерино е во 10 најдобри средни играчи(во каква форма и да е)и дека Мунтари e добар играч.

• Ми се допаѓа
Би било супер ако пред да оцените некој играч, се прашате дали уопште го имате глеано во животот, ако ништо друго.
Јас го имам глеано Абел Хернандез, го имам и Муриел ( за кој ќе сте давале 13 милиони попрво), го имам глеано и Љаич...

Имав еден пост некаде околу февруар, март, кога Палермо беше во зона на испаѓање, а не верував дека ќе отпаднат, во кој пишав дека ако отпаднат, од кај нив вредни за купување би биле само Иличич и Абел Хернандез.

Се сеќавам дека коа Кавани играше во Палермо, а и во првата сезона на Пасторе таму и кога Палермо играше против нас, Хернандез беше третиот играч од Паелермо од кој најмногу се плашев коа игравме со нив. Е сеа, после тоа Кавани и Пасторе стануваа појаки играчи, првиот играчиште, а овој стагнираше поради повредите. Се сеќавам и дека не реши една утакмица.
Хернандез е солиден напаѓач. Брз, експлозивен, со одлично чувство за гол. И тоа како би го зел во Милан, под еден услов, поготово затоа што се бара напаѓач за ротација, за клупа, а не за прв напаѓач.

Условот ми е, да се гарантира некако дека ќе му ги средат повредите. Секоја сезона има долги периоди надвор од терен, повредите најчесто му се мускулни. Ако тоа можат да му го средат, Хернандез е и појше од солиден играч и одличен избор за некој кој би можел да се додае на напаѓачите кај нас и да се бори за место.

Љаич е перспективен играч, добро ќе му дојде на Милан, во врска со него единствен ризик ми е тоа што е безвезен карактер и коа ќе ми текне на епизодата кога успеа да го донесе Делио Роси во ситуација да му удира шамар на сред утакмица, малце ми се плаши око во врска со него. Поделено мислење имам за Љаич, ризично ми е само поради карактерот. Без тој ризик, би бил скроз ЗА негов трансфер. Вака, сум скептично, а оптимистички ЗА. :)

Наводно: Силва постигнал договор со Барса на 5 години, најверојатно таму ќе ја продолжи кариерата.

• Ми се допаѓа
Мислам дека кога се работи за одбраната треба да обрнеме внимание на маркетот кој ќе го има ПСЖ. Го сакаа Маркињос од Рома. Ако тие донесат еден таков централен дефанзивец летово или бар ако планираат да носат првотимец во одбрана, мислам дека ние ќе тргнеме по Сако. Договорот му истекува наредно лето, а тој више неколкупати изјави дека сака појше да игра и не сака да седи на клупа. Изјави и дека би бил почестен од евентуален интерес на Милан. Во цела ситуација околу цената негова, во околностите во кои ќе биде, јас очекувам да бараат околу 15-16 милиони за него, a ние ќе го бараме на позајмица со право на откуп и според мене, тој е еден од најреалните трансфери ако се тргне по таков дефанзивец, а не по закрпка дефанзивец. :)

Сеа читам и дека Леонардо дал отказ од позиција технички директор во ПСЖ, ќе ги напуштeл после крајот на трансфер периодов. Мислам дека Галијани ќе проба да го искористи додека е се уште таму, со оглед на добрите односи кои ги имаат.

Некако сум убеден дека Милан ќе земе играч од ПСЖ летово. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom