Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ај, ај не се вади... поише има изиграно од Кака :icon_lol:

so da ne se vadam.. pa mesbah lani povise odgra od ganso abe :D nema veza ovoa so kaka, ja ne ni go spomnav ama aj. covekot kolku tolku igrase vo ls, a ovoj pametniov sega nema ni da go pomirisa toa :D
2012 - São Paulo 5 sig si deka se povise? :icon_lol:

Е стварно во курац нека се носат идиотиве и старудииве! Да умрат, да цркнат, а! Све по список да им изнаебам! :mad:

Го пропуштивме и Ел Кадури. Евтин играч, го сакавме порано, ни го зеде Наполи. ЕЕјј дочекавме Наполи да ни зема играчи и да си игра со нас. А млад, евтин играч, 1 милион го платиле :eek: Сигурно боље ќе беше тој од Робињо. Може да игра лево, десно...средно крило...:confused:

Сеа нека седат со патлакот в раце и нека спијат. Ваму Наполи ќе ни зема евтини играчи. Ебати гнидите, да умрат а!

Не го глеам више Милан, им ебам... Живците ми ги искинаа! :X3::sick::mad:

Е стварно во курац нека се носат идиотиве и старудииве! Да умрат, да цркнат, а! Све по список да им изнаебам! :mad:

Го пропуштивме и Ел Кадури. Евтин играч, го сакавме порано, ни го зеде Наполи. ЕЕјј дочекавме Наполи да ни зема играчи и да си игра со нас. А млад, евтин играч, 1 милион го платиле :eek: Сигурно боље ќе беше тој од Робињо. Може да игра лево, десно...средно крило...:confused:

Сеа нека седат со патлакот в раце и нека спијат. Ваму Наполи ќе ни зема евтини играчи. Ебати гнидите, да умрат а!

Хахахахахах, јако јако, најјако до сеа :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

хуехуехуехуе
им кажа брат ! Е не ! (y)

ок позз

1043929_205588076231655_1982218848_n.jpg

Абате повреден, најверојатно ги пропушта квалификациите за ЛШ!

Според медиумите Матиа Де Шиљо ќе потпише нов договор со Милан кој ќе важи до 2018 година, а првиот професионален договор ќе го потпише Петања во недела на неговиот роденден.

Емре Цан од познатата школа на Баерн отиде у Аугбург, уште еден млад и талентиран играч ни избега :facepalm:
Берлускони и Галијани да умрете гниди едни :гомце:

Marko Bakić 19 годишниот фудбалер од црна гора потпиша за Фиорентина...и тие почнаа пред нос да ни земаат играчи... ова стварно нема смисла...па кај и беа очите на Галијани и на сенилниот берлускони што дозволија да испуштат вакво играчиште....

После неколку пропуштени трансфери и безврска шпекулации дури и змејот попушти.

Каде отиде оптимизмот и вербата во Милан :)

Aleksandar Pandovski poraneshnata CRNA STRELA na Vardar pred potpis so FC Bunardzik spored moi neoficijalni izvori...

Iame li skauti be?

Propustivme joga bonito type of player epa sea neka im e so srekja na Bunardzik...

Eden Velika Ramkovski mu go prepozna talentot i go pustase na A1...

AJLELELELE SRAMOTA

raboti nesto onoj braida ili samo ebe po brazil.... kurvarite keljavi stisnati D&G sto mislat deka e ova . Adija ne li bese talentira, karadacio i vuidez sto im falese.... eee gorkuf go dadoa picka im mater c. c c c ...

(ај да прекинеме жими све ) :D

Abe i nino mqlce ja pretera so nekoi irelevantni i smesni izbacuvanja, ali porakata e bitna - eden mesec pomina nema ni P od podmladuvanje na timot. Ni najavuvaa se i seshto ali nekako epten mirno se odvivaat rabotite dosega. Cekaatnnasive 26ti avgust da dojde pa togas da se zaangaziraat. Zasega osven kafe pienje so agenti nisto ne vidovme od galiani.

Nino bratu dali i ti stana konecno realist i pocna pokriticki da gi gleas rabptite? -milo mi e. XD

Кога веќе плачете пуштите солзи и за стариот и милионите за бунга бунга :P :свиркам:
Silvio Berlusconi sentenced to seven years in jail in bunga bunga sex trial

Abe i nino mqlce ja pretera so nekoi irelevantni i smesni izbacuvanja, ali porakata e bitna - eden mesec pomina nema ni P od podmladuvanje na timot. Ni najavuvaa se i seshto ali nekako epten mirno se odvivaat rabotite dosega. Cekaatnnasive 26ti avgust da dojde pa togas da se zaangaziraat. Zasega osven kafe pienje so agenti nisto ne vidovme od galiani.

Nino bratu dali i ti stana konecno realist i pocna pokriticki da gi gleas rabptite? -milo mi e. XD

Па како да не станам реалист бе брате Џејми, кога глеам овде како не дупат во здрав мозок?!?! :facepalm: Еве и сеа читам Ренѕети од познатата школа на Про Верчели ќе ни замине во Ливорно. И тоа за ебани 700 000 евра! Еееј за ебани 700 000 евра ни избега!!! :tapp: А може да игра на сите позиции во среден ред. Растур праи. Млад, перспективен... Ама џабе коа Траоре и Мунтари се зацементирани во среден ред. И да доеше, овој Алегри немаше да го игра..

И вистина ептен мирно се дешаваат работиве... Морав реалист да станам. Чекам цело лето као имбецил за да ме дупат?:mad: Нема ни подмладување ни курац.
Еве баш сеа го глеам календаров, еве сме више 21 август, трансфер - рокот е почнат уште пред месец и 20 дена, а тие никого..Ништо од Галијани. Со Кристанте ќе не замајава само?!?!? :гомце: Да умре, да цркне, да му ебам девојката, внуката, золвата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom