Ај, ај не се вади... поише има изиграно од Кака![]()
so da ne se vadam.. pa mesbah lani povise odgra od ganso abe

2012 - São Paulo 5 sig si deka se povise?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај, ај не се вади... поише има изиграно од Кака![]()
Е стварно во курац нека се носат идиотиве и старудииве! Да умрат, да цркнат, а! Све по список да им изнаебам!
Го пропуштивме и Ел Кадури. Евтин играч, го сакавме порано, ни го зеде Наполи. ЕЕјј дочекавме Наполи да ни зема играчи и да си игра со нас. А млад, евтин играч, 1 милион го платилеСигурно боље ќе беше тој од Робињо. Може да игра лево, десно...средно крило...
Сеа нека седат со патлакот в раце и нека спијат. Ваму Наполи ќе ни зема евтини играчи. Ебати гнидите, да умрат а!
Не го глеам више Милан, им ебам... Живците ми ги искинаа!![]()
Е стварно во курац нека се носат идиотиве и старудииве! Да умрат, да цркнат, а! Све по список да им изнаебам!
Го пропуштивме и Ел Кадури. Евтин играч, го сакавме порано, ни го зеде Наполи. ЕЕјј дочекавме Наполи да ни зема играчи и да си игра со нас. А млад, евтин играч, 1 милион го платилеСигурно боље ќе беше тој од Робињо. Може да игра лево, десно...средно крило...
Сеа нека седат со патлакот в раце и нека спијат. Ваму Наполи ќе ни зема евтини играчи. Ебати гнидите, да умрат а!
Не го глеам више Милан, им ебам... Живците ми ги искинаа!![]()
Abe i nino mqlce ja pretera so nekoi irelevantni i smesni izbacuvanja, ali porakata e bitna - eden mesec pomina nema ni P od podmladuvanje na timot. Ni najavuvaa se i seshto ali nekako epten mirno se odvivaat rabotite dosega. Cekaatnnasive 26ti avgust da dojde pa togas da se zaangaziraat. Zasega osven kafe pienje so agenti nisto ne vidovme od galiani.
Nino bratu dali i ti stana konecno realist i pocna pokriticki da gi gleas rabptite? -milo mi e. XD