Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
images

:icon_lol:

Греота е бе ваков човек да скапува у тим ко Тотенхем, а на Милан му треба едно вакво голманиште :) ...

images

Греота е бе ваков човек да скапува у тим ко Тотенхем, а на Милан му треба едно вакво голманиште :) ...

не дека Тотенхем ми се симпатија, ама ако играат во моментов мислам дека 9-0 не ни гине. Додека сме кај твојава симпатија па, Фридел вампирот на 41 година за овој е доктор.... што не значи дека не би го прибрал на место од Абиати..... ма и Пачовски би го прибрал на место до Абиати.

Иначе, мислам дека треба на темава да и се мавне мораториум до средина на август. Черчи Хонда,, Поли, Наинголан, Астори, Огбона.... куров ми Ленче.
Сите добро знаеме дека за овие 5 милионски играчи ќе има држ-недај до последен ден. Ценкањето ќе биде срамно и понижувачко и на крај двајца од овие 5 играчи ќе донесеме, а и со нив нема да рипнеме на квалитет.

не дека Тотенхем ми се симпатија, ама ако играат во моментов мислам дека 9-0 не ни гине. Додека сме кај твојава симпатија па, Фридел вампирот на 41 година за овој е доктор.... што не значи дека не би го прибрал на место од Абиати..... ма и Пачовски би го прибрал на место до Абиати.

.

Не сум баш сигурен, али ај да речемо дека би не исплескале, пак Милан е поим за Тотнем, и тој исти Тотнем нема да види ЛШ у наредни 15-20 године, ако не се деси некое чудо у Англија...

А за тоа дека Фридел е доктор за Хуго, малу морген, на почеток беше лош додека се адаптираше на нова лига, нов тим, нови соиграчи, нова одбрана пред него, дур научи англиски...

У вториот дел на сезоната блисташе :love:

27 године, искуство у ЛШ, капитен на Франција, бел, нормална фризура..

Тотенем го прибра за 12 ебани милиони... Шта речи ?!

The transfer window for the Italian clubs will close on September 2
Ова само за нас :P :pos:

Gattuso has agreed personal terms with Palermo. He will sign a 1-year deal with an option for two more years. :pos:

Сите добро знаеме дека за овие 5 милионски играчи ќе има држ-недај до последен ден. Ценкањето ќе биде срамно и понижувачко и на крај двајца од овие 5 играчи ќе донесеме, а и со нив нема да рипнеме на квалитет.

Sampdoria's SD: "Milan are interested in Poli, but currently they aren't capable of finalizing the deal."

Sampdoria's SD: "Milan are interested in Poli, but currently they aren't capable of finalizing the deal."

да бе да, ама затоа Цивели Мивели и Траоревци до август има едно 10 да ги паркираат.

@Марли повели . More generally, it is the state in which an individual becomes obsessed with an attachment to another person, being or object (in human psychology)

почна да секира ова твоево, нејќам да го напаѓам веќе Лорис пошто страв ме фаќа. :icon_lol:

се спомнува и демек Галијани го сакал Ловрен, ако потпишат со него дефинитивно најглуп потег..поарен од него е Бонера и тоа неколку пати.

да бе да, ама затоа Цивели Мивели и Траоревци до август има едно 10 да ги паркираат.

@Марли повели . More generally, it is the state in which an individual becomes obsessed with an attachment to another person, being or object (in human psychology)

почна да секира ова твоево, нејќам да го напаѓам веќе Лорис пошто страв ме фаќа. :icon_lol:

Нешто слично ко Бране Телма кон Ибра што има ??

И нема што да го напаѓаш, најјак е !! :love:

Thiago Silva: "I will return to play for Milan one day."

Побрзај малце.

Лоши вести за Марли,Берлу му наредил на Алегри да ја врати нашата 4-3-1-2 и
Berlusconi: 'Kaka at Milan'

Prestani so spekulaciite za Kaka, ne se vraka i ne ni treba star e.

без тоа не бива прелазен рок да помине, сеа мартина ќе напне секоја најмала шпекулација одма Кака ќе се враќал..за тие пари има далеку подобри опции од него кој е далеку од форма.
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 10:38 ---
Thiago Silva: "I will return to play for Milan one day."

Побрзај малце.

Лоши вести за Марли,Берлу му наредил на Алегри да ја врати нашата 4-3-1-2 и
Berlusconi: 'Kaka at Milan'

Марли е зафатен бара гиф :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom