Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
UFFICIALE NA SPISOKOT BIL I CIBELLI

Koga Berlusconi go prozval Alegri ovoj stanal ( ko prvace u skolo koa recitira pesnicka) i pocnal da gi cita iminjata i prv bil CIBELLI

Di Marizio imal bubica staeno tamu se e na lenta bratko se e na lentaaaaaaa

hehehe

Епа знае колку пари ќе има за трансфери и мора да бира некој такви што ќе правиш до него да е..

а берлускони па ке го послуша :pos:

Јес да Бонера треба да напише автобиографија и прирачник: “Како мудро и солидно да го исцицаш од плата најтрофејниот клуб на светот“, ама батици, што прајме бе за прирачникот на Џакерини бе?! :pos:

човече дека е таа срека мене да ме прате бе лелее бонера тренира си платичка си зима и си гледа утакмици ако го пуштат некоја напрае си 3-4 кикса ај наздравје

човече дека е таа срека мене да ме прате бе лелее бонера тренира си платичка си зима и си гледа утакмици ако го пуштат некоја напрае си 3-4 кикса ај наздравје

На тебе се однесуваше, немам ништо против тебе ама те молам потурди се за доброто на сите нас на форумов.

Почна и официално трансвер маркетот така? Черчи, Огона и Поли се таман за во Сериа А, за во ЛШ со овие играчи и со останативе кои ни се на раслполагајне тешко, но со уште 1-2 (лев бек и искусен стопер) и малце среќа зашто па да не. Черчи не го имам заприметено како играт, поќе би сакал да дојт Иличич или Лаич ама знам дека за нив шансите се мали зашо имаат повисока цена.

На 1-ви Јули почнува трансфер пазарот

After Poli there's Cerci Milan are hunting for forwards, now checking on Belfodil and Lavezzi.

Galliani spoke with Parma's sporting director today about Belfodil. They also spoke about Zaccardo who could return to Parma.

Galatasaray are interested in signing Boateng.

Galliani having called Urbano Cairo this morning to offer €6m for 50% of Ogbonna.
Покрај Ночерино, Саламон и Траоре го сакале и Габриел.

Почна овој да сери :pos:
Zamparini: "Ilicic to Milan? Yes, if they pay me first, but Galliani doesn't want to spend any money."

Од овие 3 ако му донесат добро е :icon_mrgr:
Milan: la lista di Allegri
Kucka, Astori, Poli, Ogbona, Lavezzi, Belfodil, Cerci, Naingolan, Ilicic.

mondiali2010.vignetta.allegri.4.giugno.2013.356x237.jpeg

Milan: la lista di Allegri
Kucka, Astori, Poli, Ogbona, Lavezzi, Belfodil, Cerci, Naingolan, Ilicic.

Прегледај го приврзокот 65338

Во некој идеален паралелен универзум од набројаниве ќе дојдат,Поли,Огбона,Нијанголан и Лавеци.

Во нашиов реален универзум најверојатно ќе дојдат Черчи,КуЧка и Иличич. Овој Иличич освен шут од далеку не ми се гледа како нешто посебно незнам што толку го правите,ок сеа пред да ме цитира некој со клипче од ју туб,мое мислење е ова,дека ако земаат плеј треба да биде дааалеку потелнтиран од Иличич.

Прочитав сабајле статија на миланњус дека Берлу му рекол на Алегри дека Милан треба да игра со двајца напаѓачи,ако му го рекол тоа тогаш добро е и стариот кажал нешто паметно.
Али тогаш се отвора прашањето зошто толку притиска за десно крило Алегри,дали ќе почнеме 4-4-2 со Шарави лево и Черчи или whoever ?
Ќе видиме,добро би било да го земат барем Поли за почеток колку да не сме без ич па после може и некое поголемо име ќе дојде.

одбраната ни е на завидно ниво,немаме конкуренција ни останаа само запата и мексес
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 12:29 ---
Во некој идеален паралелен универзум од набројаниве ќе дојдат,Поли,Огбона,Нијанголан и Лавеци.

Во нашиов реален универзум најверојатно ќе дојдат Черчи,КуЧка и Иличич. Овој Иличич освен шут од далеку не ми се гледа како нешто посебно незнам што толку го правите,ок сеа пред да ме цитира некој со клипче од ју туб,мое мислење е ова,дека ако земаат плеј треба да биде дааалеку потелнтиран од Иличич.

Прочитав сабајле статија на миланњус дека Берлу му рекол на Алегри дека Милан треба да игра со двајца напаѓачи,ако му го рекол тоа тогаш добро е и стариот кажал нешто паметно.
Али тогаш се отвора прашањето зошто толку притиска за десно крило Алегри,дали ќе почнеме 4-4-2 со Шарави лево и Черчи или whoever ?
Ќе видиме,добро би било да го земат барем Поли за почеток колку да не сме без ич па после може и некое поголемо име ќе дојде.
Најубаво ке беда да си ја играме 4-4-2,нема да ни испадне и мн скапо да го создадеме на пример овај состав

абиати
де шилјо запата мексес констант

черчи монтоливо де јонг хонда

балотели ел шарави

?

одбраната ни е на завидно ниво,немаме конкуренција ни останаа само запата и мексес
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 12:29 ---

Најубаво ке беда да си ја играме 4-4-2,нема да ни испадне и мн скапо да го создадеме на пример овај состав

абиати

хонда монтоливо де јонг ел шарави

нианг балотели

?

Одбраната е беда бе Столе,само Шиљо би го оставил да игра,какво завидно ниво.
Најубаво ќе биде Берлу да фрли некоја пара,да се земе Нијанголан и еден од Астори/Огбона зошто за нешто поквалитетно се нема пари. Под услов нормално Поли да е договорен.

Е тоа ќе биде најубаво,а со такви Хонда,Цивих,Черчи експерименти не сум сигурен дека далеку ќе стигнеме.

а си ја играме 4-4-2,нема да ни испадне и мн скапо да го создадеме на пример овај состав

абиати

черчи монтоливо де јонг хонда

балотели ел шарави

?
Конечно :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom