Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Греота е бе ваков човек да скапува у тим ко Тотенхем, а на Милан му треба едно вакво голманиште...
не дека Тотенхем ми се симпатија, ама ако играат во моментов мислам дека 9-0 не ни гине. Додека сме кај твојава симпатија па, Фридел вампирот на 41 година за овој е доктор.... што не значи дека не би го прибрал на место од Абиати..... ма и Пачовски би го прибрал на место до Абиати.
.
Сите добро знаеме дека за овие 5 милионски играчи ќе има држ-недај до последен ден. Ценкањето ќе биде срамно и понижувачко и на крај двајца од овие 5 играчи ќе донесеме, а и со нив нема да рипнеме на квалитет.
Sampdoria's SD: "Milan are interested in Poli, but currently they aren't capable of finalizing the deal."
![]()
27 године, искуство у ЛШ, капитен на Франција, бел, нормална фризура..
!
да бе да, ама затоа Цивели Мивели и Траоревци до август има едно 10 да ги паркираат.
@Марли повели . More generally, it is the state in which an individual becomes obsessed with an attachment to another person, being or object (in human psychology)
почна да секира ова твоево, нејќам да го напаѓам веќе Лорис пошто страв ме фаќа.![]()
Prestani so spekulaciite za Kaka, ne se vraka i ne ni treba star e.
Thiago Silva: "I will return to play for Milan one day."
Побрзај малце.
Лоши вести за Марли,Берлу му наредил на Алегри да ја врати нашата 4-3-1-2 и
Berlusconi: 'Kaka at Milan'
![]()