Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
јас сум за, само ако е столе главен админ..

инаку кај нас има голем број фанови но нема официјален фан клуб, во Словенија скоро секој меч одат од фан клубот на во живо утакмици на Милан и имаат огромни попусти и за порачување дресови или било што како и карти..

E oва кој ќе видим ми се сере, буквално... Јес да не је некоја играчина Боатенг, ама да се земаа преку 30 милиони за играчи као Хендерсон, Керол, Џејмс јебени Родригез што против Рио Аве играл до вчера, а мие да го дадемо Боатенг за 12 милиона.. КУР !!

Испод 18 не треба да чујат нашиве, дечкото има 26 године...

Taиво нека иде у Интер, нека фрлат 5 миљона, и среќен му пут :icon_lol:

Иначе знаете дека Сапонара бил за Милан уште од мал, имаше негде по нетов слика од него у дрес на Милан, ако ја најдем ќе ја стаем :icon_mrgr:
Да имаше уште 4-5 год од договорот може 18-20 мил или 25 мил да дадеоа овие од Монако а вака со уште една година тешко да земеме некоја пара ако решат да го продадат.
Стави ја сликата да ја видам. :P:icon_mrgr:

јас сум за, само ако е столе главен админ..

инаку кај нас има голем број фанови но нема официјален фан клуб, во Словенија скоро секој меч одат од фан клубот на во живо утакмици на Милан и имаат огромни попусти и за порачување дресови или било што како и карти..
словенија е блиску и плус по друго е кај нив европа организирани све дека ние ке се организираме да гледаме утакмица

словенија е блиску и плус по друго е кај нив европа организирани све дека ние ке се организираме да гледаме утакмица

сега бар е лесно со ова виз што се линиите по 20-30 евра е карта што е поефтино од нивното со автобус..се е само во добра организација, а не фан клубови само за шпекулации на секоја секунда да си објавуваат..

сега бар е лесно со ова виз што се линиите по 20-30 евра е карта што е поефтино од нивното со автобус..се е само во добра организација, а не фан клубови само за шпекулации на секоја секунда да си објавуваат..
па тоа е ништо 30 евра а карти?

Чекајте малце.. :)

Зборам за официјален фан-клуб на Милан во Македонија, одобрен од Милано и регистриран во нивниот регистар. Не зборам за веб сајт или фан страна.
Фан-клуб со членство, седиште, формално раководство.
За придобивките ќе ве известам покасно, више се информирав и ги направив првите чекори...

па тоа е ништо 30 евра а карти?

wizza air они имаат линии и толку се цените, има доста што одат..картите зависи од утамицата се наоѓаат на официјалната веб страна пред утакмиците..

За Милано има летови само во среда и недела, за назад сабота, недела и среда и тоа лошо распоред кој не одговара со времето на натпреварите, ништо од групното гледање ќе мора плаќање и хотел. :D
Што ја гледате Словенија таму 50 евра е повратна карта со комбе кое директно те носи до стадионот а од кај нас е 140 евра.

карта за утакмица од прилика колку е

АЛОООО 8 настапи има за цела година у ебана екипа ко ДИНАМО КИЕВ и тоа 1 настап у ЛИГА

http://www.whoscored.com/Players/13852/

:pos::pos::pos:

Свите играчи имаат по еден настап у лига, и Велосо, и Идеје, сеа им почнува лигата нив :icon_lol:
--- надополнето: 29 мај 2013 во 19:55 ---
http://www.youtube.com/watch?v=J1VZ1ybIdDc
остајте го бе таиво големио играч погледнете го новиот боатенг еден оди друг доага

:pos:

Tи си јебена краљина од чуек, мајке ми !!

Планирам да иницирам формирање на официјален фан-клуб на Милан во Македонија. Дали од вас тука имам поддршка и интерес? :)

Тука сум за се, сега за седиште такви работе незнам колку би можел да помогнем пошто сум од Тетово, но за све сум туе, подршка имаш од мене за све, сакаш и на фејс исконтактирај ме, бројќе ово оно, озбилно, кажи ќе поделимо одговорности...

сакам да идеме на утакмица организирајте се не се заебавајте :D

Овој stole_max ако не е пејо ја на трупче ќе си го стаам !

п.с Нино околу ова со фан клубот сметај ја и бебуш да не се лути дека ја забораваме :pipi:

Клипче и Марли ви пишав на фејсбук.. Ваљда може да се додаваат и други во конверзацијата.. :)

Други оттука кои има заинтересирани нека ми се пријавуваат во ПП, да имаме оквирна ориентација за бројка.

Не ми лајкајте многу, ако вистина сте заинтересирани, пишете во ПП, ќе се договориме детално.. :)

Што ќе додаваат во конверзацијата го немаме ФБ профилот на Столе он е најглавен без него ништо. :P

додајте ме на фб stole maks еден и единствен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom