Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Шпекулацијата доаѓа у време кога Милан ги има Ибра,Пато,Касано,Робињо и можеби Макси Лопез и што не ти е јасно тука за Ел Шарави?

Исто и така се кладам дека позитивно мислење имаш за Таиво поради тоа што го затвори Робен на пријателска.
ајде сега.. никој не рече дека не ми е јасно за ел ша.. само се надоврзав дечкото што спомна дека ел ша сега го играле.. па како што рече и ти.. тогаш не го играа оти имавме 50 напаѓачи, исто и со таиво.. беше надоврзување, не сфаќај погрешно абе :pos:
а како што кажаи и претходно.. ја дури и не не го гледав ауди купот тогаш, но го имам гледано таиво уште од 2008 :)

крив е што не му даде шанса.. а си оди оти "конференцијата е превелика" :D констант, знаеш... :pos:

Да но и во Киев ич скоро не заигра..ако можат некој милион да му земат би било добро и така е пропаднат..Шиљо е добар и лев бек а Констант не изигра лошо но во дефанзива е слаб пошто тоа не му беше предходно позиција не е он крив оти игра таму а и принудно го стави Алегри таму и добро се покажа.

Што е ова, цитати од романтична комедија... Секој заслужувал втора шанса... Тој доби неколку шанси и не ги искористи, а да не збориме што постојано го гледале на тренинг. Навистина правиме муабет за Таиво... Беше и у Англија, па и таму не се снајде... Алегри да не е масон, па овие решиле каде и да отиде да го уништат?

И ти си земала три години пратиш француски лига, веројатно и повеќе, само Таиво го пратиш три години?! Мислам дека полошо не си можела да го потрошиш времето... добро полош би било да земеш да се дрогираш. :)

Алегри идиот ги избркал сите, предмалку читав дека доколку останел ќе ги ’избркал’ и Амбро, Фламини и Антонини. Што па и овој последниот кога веќе го избрка Таиво за тој да игра?

а фала на провокацијата.. исто да ти се врати :) никој не го навредив, така да очигледно дека имаш доволно памет да кажеш вакво неш на девојче.. само нека, нема веза :)

хаха тешко се познава тоа :pos:
значи дечкото во марсеј беше прогласуван за најдобар дефанзивец 3 години по ред.. нашиве чекаа да стане слободен играч за после без пари да го земат и како секогаш - после да го избркаат..
сега сум озбилна :) констант е моментално е подобар од него - тоа и слеп човек ќе го каже, ама таиво во формата од 2010 (пред алегри да не го пушта да игра) беше премија.. и сега не ми кажујте дека не е така, оти тролање си е тролање, реалност си е реалност.. една утакмица лошо играње не значи дека цел живот си дупка.. ама тоа очигледно алегри не го научил.. еве ви чист пример - комшијата од југот - сократис.. алегри го избрка, сега ќе игра во тим што беше во финале на лш..
*да се надополнам - ме нервира кога ќе земеме некој кој одиграл добро една сезона, му предвудуваат светла идина во милан, нз ти што таму... и што испаѓа на крај? го гледаш истиот тој за година, две си оди.. еве сега истото се случува и со саламон - доабр ќе бил, идината наша.. која иднина бе човек кога нема место за него и се запнале да го продадат??
Жити се ? гркот? годинава Вердер има втора најлоша одбрана во Германија ...66 примени гола..ете ти колку е добар Гркот... башка не е исто да играш во тим како Марсеј , Вердер, и во тим како милан...различно е комплетно..неможе секој да го издржи притисокот...

а фала на провокацијата.. исто да ти се врати :) никој не го навредив, така да очигледно дека имаш доволно памет да кажеш вакво неш на девојче.. само нека, нема веза :)

:confused: :unsure:

Сум кажал нешто што би требало да те навреди како девојче?

ајде сега.. никој не рече дека не ми е јасно за ел ша.. само се надоврзав дечкото што спомна дека ел ша сега го играле.. па како што рече и ти.. тогаш не го играа оти имавме 50 напаѓачи, исто и со таиво.. беше надоврзување, не сфаќај погрешно абе :pos:
а како што кажаи и претходно.. ја дури и не не го гледав ауди купот тогаш, но го имам гледано таиво уште од 2008 :)
Очигледно е дека не ги разбираш работите ко што треба.

Таиво да требало да игра ќе играл, таму има тренинзи и има луѓе што ги пратат играчите и одлучуваат кој заслужува да игра а кој не, капиш?

Не можат да го пуштат златниов твој само зашо излегла шпекулација дека и Барса( :pos: ) била заинтересирана за него а у реалноста тој си беше К-А-М-Е-Н. (освен онаа пријателска која не си ја гледала ама си глеала хајлајтс сигурно)

Чим си го глеала од 2008ма и не си оценила дека тој чоек не може да успее у клуб ко Милан т.е не може ни покрај таква мизерна конкуренција да се наметне тоаш џабе си пратела.

п.с Алегри ги избрка тие што Анчелоти и Галијани заедно не успеаа да ги избркаат кога требаше па ако не сте му благодарни за тоа тогаш не знам...

Жити се ? гркот? годинава Вердер има втора најлоша одбрана во Германија ...66 примени гола..ете ти колку е добар Гркот... башка не е исто да играш во тим како Марсеј , Вердер, и во тим како милна...различно е комплетно..неможе секој да го издржи притисокот...
Гркот воопшто не е лош играч и сериозен сум за тоа, башка, на барање на Клоп доаѓа во Дортмунд, во асална средина за него, под водство на асален тренер може да стане многу добар играч. Mилан избрзаа со негово продавање, подобар е од многу играчи што моментално се дел од тимот, тоа што не се снашол добро една сезона ништо не мора да значи. И Интер сезонава се утепаа од примање на голови па не значи дека Хуан, Ранокија и Ханданович се лоши играчи, многу фактори се во игра, плус ко што гледам, 24 години има.

Жити се ? гркот? годинава Вердер има втора најлоша одбрана во Германија ...66 примени гола..ете ти колку е добар Гркот... башка не е исто да играш во тим како Марсеј , Вердер, и во тим како милна...различно е комплетно..неможе секој да го издржи притисокот...

тоа е раб.. затоа треба да се купува плански.. ти треба напаѓач, купи некој.. ти треба средина, купи.. купи му и замена.. а не овоа што нашиве го прават..
еве го оставаме таиво надвор, завршена приказна.. го земавме сега вергара и претходно до имаме саламон од помладите во одбрана.. а ќе ми каже ли некој за што ни се? за украс? :pos:
и важно.. па сме во потрага на централен дефанзивец.. еве ќе се повредат мексес и запата и кој ќе игра? го цитирам галијани - "бонера и закардо се тука во тој случај".. овоа доволно кажува зш сум изреволтирана за вакви раб :)

Жити се ? гркот? годинава Вердер има втора најлоша одбрана во Германија ...66 примени гола..ете ти колку е добар Гркот... башка не е исто да играш во тим како Марсеј , Вердер, и во тим како милан...различно е комплетно..неможе секој да го издржи притисокот...

Гркот е супер играч. Остај ти колку примиле кога останатите се никакви играчи. Самото тоа што Клоп го сака и го доби во тимот треба да ти е јасно дека е добар играч.

Гркот воопшто не е лош играч и сериозен сум за тоа, башка, на барање на Клоп доаѓа во Дортмунд, во асална средина за него, под водство на асален тренер може да стане многу добар играч. Mилан избрзаа со негово продавање, подобар е од многу играчи што моментално се дел од тимот, тоа што не се снашол добро една сезона ништо не мора да значи. И Интер сезонава се утепаа од примање на голови па не значи дека Хуан, Ранокија и Ханданович се лоши играчи, многу фактори се во игра, плус ко што гледам, 24 години има.

Плус и Бундеслигата му лежи подобро а и незгодно време беше тука баш коа Силва се пробиваше а Неста беше незаменлив и тоа е тоа..

Ќе се снајде во Дортмунд ама нема сеа по него да жалиме, колку такви играчи се пропуштени...
Ранокија ми бил секогаш интересна опција и мислам дека баш во Милан може многу подобро да се снајде а и нема да иам против некогаш да дојде.

Ранокија ми бил секогаш интересна опција и мислам дека баш во Милан може многу подобро да се снајде а и нема да иам против некогаш да дојде.

Што е толку со тој играч? Колку слаб играч е според мене, а овие денови го читам во фан клуб Барса и сега тука :rolleyes:

Плус и Бундеслигата му лежи подобро а и незгодно време беше тука баш коа Силва се пробиваше а Неста беше незаменлив и тоа е тоа..

Ќе се снајде во Дортмунд ама нема сеа по него да жалиме, колку такви играчи се пропуштени...
ранокија немој не ни треба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom