Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не, Гркот не е на рамниште на Таиво, но тогаш Милан ги имаше Силва, Неста, а требаше да пристигне и Мексес. Не ми текнува дали имаше и некоја друга причина за неговиот трансфер.

Што е толку со тој играч? Колку слаб играч е според мене, а овие денови го читам во фан клуб Барса и сега тука :rolleyes:
Онака мое мислење е дека Милан од него би можел да напраи многу добар дефанзивец ама не мора да значи.

Ајде, се налути сега. :)

Сепак извини ако сум те навредил. :love:

не бе па ти :D ја не можам да се лутам, особено на некој што не го познавам а и не ме познава :D
само не ми е пријатно кога некој те прави будала во здрав разум и ти кажува дроги бла бла.. ама остај :) таман си е работата.. не може сите да делиме исто мислење, нели? :)

Што е толку со тој играч? Колку слаб играч е според мене, а овие денови го читам во фан клуб Барса и сега тука :rolleyes:

Според мене поталентиран дефанзивец од Бонучи. Едноставно не му се погоди средината, Интер постојано менуваше тренери, се бараше, тој беше млад и неискусен, тоа посебно е незгодно и видливо кај дефанзивци кога грешка многу често се плаќа со гол. Сето тоа влијаеше и на неговата самодоверба.

Во средени околности, со добар тренер и добар партнер тој може доста да покаже. За дефанзивец тој е уште релативно млад.

Ранокиа, Огбона, Бонучи, Астори... Овие веќе навлегуваат во години кога ќе треба да покажат нешто, а не само да се збори за нив како таленти. Веќе е време да дадат одговори дали ќе успеат да се развијат во фудбалери или ќе бидат само некогашни таленти. Моментално Бонучи е најдобар, но тој имаше и најдобра средина. Но, за мене најталентиран од овие е (или беше) Ранокиа!

astori е 3 пати подобар од ранокија а да не зборам па за огбона дечкото дип игра у торино иначе ке биде страшен

Планирам да иницирам формирање на официјален фан-клуб на Милан во Македонија. Дали од вас тука имам поддршка и интерес? :)
На крај ќе останеме само ја ти и Димче

Џабе прашуваш :)

да ви отворам една стара рана - http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=113153, PSG will come upon Ganso
... и дури сега ми текнува на една вест одамна кога милан требаше да бира помеѓу гансо и кака, се сеќавам дека направив анализа на сите лоши работи поврзани со гансо.. сега ми е мило што сум била во право за скоро се особено за таа со неговите "традиционални" повреди.. :)

Ма 30 души за регистрација има да најдам па оро да играм ако треба. :) Ако не на форумов, некаде ќе ги најдам. :)

Коа ќе почнеш озбилно со постапката информирај ме за се по ПП/фб

Јас сум за, но имам еден услов. Чет никако... :)

И само едно да знаете, секоја организација, здружение каде сум членувал, завршиле катастрофално.

немој да биде како овие на фб пишуват секакви шпекулации жив аматеризам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom