Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Пес фанови, ајде за последен пат да ви спамам :D
http://martina22acm.wordpress.com/pes-613-faces-pools/ - гласајте за кој изглед да биде објавен :)
ги имате најдобрите лиги во светот, па... а иначе кај и да е да заврши школово па објавувам мак фаци.. се е спремно само што со времето сум малце скарана :) фаци има од јаховиќ, ибраими, лазевски, георгиев, филип ивановски, мирко ивановски, попов, тричко, новески и грозданоски.. ваш предлог да додадам некој (од репрез или лига - нема врска) :)

Борусија Дортмунт му го нуди На Милан Ројс за Боатенг!

фан клуб на фб ако не друго барем интересна шпекулација :D
--- надополнето: 28 мај 2013 во 22:26 ---
Мундо Депортиво пренесува дека Барселона прифатила да го продаде Бојан Кркиќ за цена од 5 милиони кои што Милан ги понуди..

нели 12 милиона :pos:

:pos::facepalm:

Не знам дали ја видовте сликата од Сапонара кога бил мал
944154_340015822768760_891279738_n.jpg

Од мал бил за Милан леле!!! ЦАР!!!

Марко Ројс во Милан, замена за Боатенг и Антонини со доплата!!!

наградно прашање за кого навивал сапонара кога бил мал? :tapp:
сликата почна да ја сонувам веке:pos:

пази замена боатенг антонини и пари антонини ке му земе местото на шмелцер ке си гази:pos:

а ти да не го тупеш со оваа слика оти веке 100 пати ја објавија
--- надополнето: 28 мај 2013 во 22:57 ---
емануелсон се врака бојан како шо изјавуват е наш баш играчи шо ни се потребни у моменто брзи креативни со доста добра техника емануелсон играч кој може да се користе на мн позиции кркич највеке како плеј мејкер?

па незнам ни дали е објавена од тебе фан клубов не го отварам цели страни од тебе после секој друг пост ти имаш пишувано некој глупости и шпекулации..го сакале Боатенг во замена за Ројс бравос разлика 20 милиони има меѓу двајцава играчи, а и сигурно дека ќе го дадат Ројс па баш во Милан..

па незнам ни дали е објавена од тебе фан клубов не го отварам цели страни од тебе после секој друг пост ти имаш пишувано некој глупости и шпекулации..го сакале Боатенг во замена за Ројс бравос разлика 20 милиони има меѓу двајцава играчи, а и сигурно дека ќе го дадат Ројс па баш во Милан..
па ја сам најверен фан на милан затоа сум и нај активен:D

За него ни 5 не би дал,класична барса школа допри го падни.

Оди бегај таму џабе ти е и техника и се.

Сидорф ако станел тренер ќе ја врател 4-3-1-2,ако е точно ова тогаш од мене има поддршка.

http://www.football-italia.net/34716/rijkaard-milan-candidate

NEWS

Wednesday May 29 2013

Rijkaard a Milan candidate?
By Football Italia staff
rijkaard490ai_1.jpg

Reports today have it that Milan do have an alternative to Clarence Seedorf and Massimiliano Allegri in their sights - Frank Rijkaard.
The former Rossonero midfielder, who spent five years as a player at San Siro, has previously been linked with the Coach’s job.
President Silvio Berlusconi will meet with Adriano Galliani and Allegri this Thursday evening where it is expected that the club’s current Coach will reach an agreement to leave, with Roma waiting in the wings.
Former player Seedorf is seen as the club’s first alternative, but the Corriere dello Sport suggest that Rijkaard has entered into contention.
The 50-year-old former Netherlands, Barcelona and Galatasaray Coach is currently out of work having left his role with the Saudi Arabia national team earlier this year.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom