Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бертолачи
Сега ќе игра на У-21 Европското и ќе ни лупнат после поголема цена браќата од Џенова
Потребна е конкуренција за Боатенг.
Иначе и јас нејќам крила...
Факт е дека на милан втората полусезона му беа досудени пенали, и целата наша игра се вртеше околу тоа - дај му ја на балотели кон него се груби,го влечат за дрес,го гураат, па судијата ќе свири пенал, без разлика дали било или не. It's a fact дека пеналите ни помогнаа, а самите беа одраз на лошата игра, која ја постави алегри.
Само незнам како може 4-3-3 да игра и да се брани ко пизда. Несфатливо. Милан има мртва игра оваа година, не игра агресивно, не игра пресинг често, не напаѓа. Ете тоа мене ми смета. Што алегри поставува тактика како да е тренер на киево, а не на милан. додуша киево повеќе напаѓа од нас бе. А кога видиш, нашиве квалитети(кои беа оспорувани пред почетокот на сезоната) реално беа за 3то место(ајде нека е и за 4то)...освен наполи и јувентус, (можда и фиорентина) не гледам посилна екипа оваа сезона од нас. Е и у таква ситуација е несватливо да се браниш против треторазредни екипи.
кога имаш само еден единствен кретивен играч во средина а друго све се копачи како очекуваш ептен да напаѓа? ипак треба некој да ја пренесе таа топка...да знае да подаде напред...сам Монтоливо правеше колку што може....така да не е до Алегри...туку до типот на играчите што ги има...Марли каков швајнштајгер бе? да му ебам фацата швапска, тој неќам да го смислам у тим.Боље гатузо ќе го вратам него ли таа гнаса. А алегри да остане доживотно, тогаш јас доживотно фудбал нема да гледам. Реков, би му дал максимум уште 1 година, ништо повеќе(а може помалце)
Како што читам Рајкард се спомиња исто како можен наследник на клупата на милан. 100 % сум за. Џабе кењате по него, џабе такви зборови упатувате, кога 1. тој е легенда на клубот(поголема и од некои од 2007ма генерацијата) 2. се покажа како добар стратег у барселона, и ве молам без муабети - го имаа тогаш роналдињо, безвезе е тој муабет, и ние сега ги имаме Шарави и Балотели па неможеме со прст да мрднеме, чекаме цело време пенал да ни се досуди.
Факт е дека на милан втората полусезона му беа досудени пенали, и целата наша игра се вртеше околу тоа - дај му ја на балотели кон него се груби,го влечат за дрес,го гураат, па судијата ќе свири пенал, без разлика дали било или не. It's a fact дека пеналите ни помогнаа, а самите беа одраз на лошата игра, која ја постави алегри.
Само незнам како може 4-3-3 да игра и да се брани ко пизда. Несфатливо. Милан има мртва игра оваа година, не игра агресивно, не игра пресинг често, не напаѓа. Ете тоа мене ми смета. Што алегри поставува тактика како да е тренер на киево, а не на милан. додуша киево повеќе напаѓа од нас бе. А кога видиш, нашиве квалитети(кои беа оспорувани пред почетокот на сезоната) реално беа за 3то место(ајде нека е и за 4то)...освен наполи и јувентус, (можда и фиорентина) не гледам посилна екипа оваа сезона од нас. Е и у таква ситуација е несватливо да се браниш против треторазредни екипи.
Galliani: "Berlusconi is in Sardinia now but he should be back on Thursday evening. We will then talk and find the best solution for Milan."
^Уште напаѓачи?
Ако ги поврзуваат не значи дека ќе ги земат. Иличич е поврзуван со сите големи клубови од Италија, некои од Германија и Зенит. Наинголан исто и ние го сакаме.До 31 Август ќе не поврзуват со секакви имиња и нас и другите екипи, а ќе дојдат некои сосема трети играчи.^
A бе росонери за тренер или останува Алегри или Седорф , трета опциа нема .
Него за трансфериве , зар не можам барам еднаш да читам макар и да е шпекулациа дека Милан се интересира за некој екстра играч до кај дерече станавме.
Еве и Фиорентина почна да пазари подобро од нас , Иличич , Јоакин ..
Јуве и без трансфери е предобар за Сериа А но со Лоренте и Хигуаин или Јо -Јо се екстра тим .
Читам дека интер се интересира за Наиголан , Фернандо, Зунига , Исла..
Само ние со Де Челио , Цивели, Кучка и кој не![]()
Борусија Дортмунт му го нуди На Милан Ројс за Боатенг!
фан клуб на фб ако не друго барем интересна шпекулација![]()
а ти да не го тупеш со оваа слика оти веке 100 пати ја објавијапа не го тупи со спамање цел фан клуб со вакви шпекулации
Сапонара на мали години
![]()