Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ви текнуе кога пиша некој дека за Паулињо викаат дека бил најдобар ДМФ у Бразил, и тоа доминантно без конкуренција...

Нинович ме праша мене за мислење, а ја реков дека не е лош, но не е најдобар у Бразил... Тоа е Фернандо...
Да ме читаше Галијани тогаш, ќе го земеа зимава за мали пари..
Сега кур, ене го у репрезентација игра.. Пред Паулињо...
Паулињо повереден е, затоа не играше... И не значи дека ако у репрезентацијата, дека е најдобар :P

Паулињо повереден е, затоа не играше... И не значи дека ако у репрезентацијата, дека е најдобар :P

Значи дека ќе му рипне цената... А ја ти кажуем со сигурност дека е подобар од Паулињо, го пратим Бразилското првенство 2-3 сезони...

Многу искри на пријателскава...Прво робињо,сеа мексес..да не е ночерино и фламини овие ќе се испотепаат...ќе биде интересно ако влета гатузо :D

Не бе Марли више многу тешко се купува од Бразил, не верувам дека ќе се насоќат кон тој пазар во догледно време. Галијани ја спомна Колумбија, па нема да ме чуди ако донесат набрзо некој од таму.

Иначе ја гледам пријателскава и овој Мексес е идиот невиден, дај Боже што побрзо да го продаат не можам да го гледам значи! На пријателска утакмица се понаша као имбецил, 3 пати во 10 секунди намерно удира противничи играч со нога. Да не беше пријателска ќе попиеше црвен као ништо. Идиотчина светска!

Сега Траоре наредна утакмица у прв тим :)
иначе ваков центаршут Антонини нема дадено ни на сони.

Нашиве следиле и некој Александар Драгович од Базел.

хаха види чудо... доста му беа голови на траоре на тренинзи, сега почна да дава и на пријателски :) кај и да е да се надеваме дека ќе ја биде и во серија а.. бојан 2 гола - право чудо и прв гол на робињо во 2013.. ново чудо :) бојан дава голови кога робињо игра а исто и робињо дава гола бојан игра... андреначи дебитира а борбата за идниот бр. 1 се засострува - тука се и габриел (можеби требаше он да игра од прва мин), петковиќ и нардуцо :) де фео е ѕвер.. мн пати го имам гледано за примавера и знам дека секогаш дава некои луди голови :D се на се, чудна утакмица во позитивна смисла.. можеби треба вакви да има повеќе во сезоната а не само за специјални прилики :D

Што му требаше на Де Фео да дае гол, сеа ќе напнете на фан клубов зошто Алегри не го пуштал и не му давал шанса во прва екипа.

Што му требаше на Де Фео да дае гол, сеа ќе напнете на фан клубов зошто Алегри не го пуштал и не му давал шанса во прва екипа.

хаха да и овој Саломон или како е зошто не го става :mad: Алегри аут (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom