Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако идат овој, значит дека Абате ќе летат, а овој во прво време ќе е замана на Де Шиљо и Констант. Јас искрено кога би се прашувал не би го земал, поќе би се сконцентрирал на стопер, ете примерот од Марли, Огбона или Деде (поќе сум за Огбона), ама не се сомневам во Галијани, чим го земат значит дека ќе го земат за мали пари.
Епа не знам, не го имам гледано да не се лажиме... Затоа реков во прво време па после ќе видиме.хаха каква замена овој за Констант е Малдини
Епа не знам, не го имам гледано да не се лажиме... Затоа реков во прво време па после ќе видиме.
Не му ја намести Бонучи на Фред? А за вториот гол го изработија Шиљо убаво...Слабо играчиве ваши, ќе ги караме. Монтоливо му ја мести на Фред, а Плутон му блокираат нафрлање и контра.![]()
Не му ја намести Бонучи на Фред? А за вториот гол го изработија Шиљо убаво...![]()
Он беше, коментаторов кај што гледам 10 пати потенцираше.Мај бед. Ништо, грешката е поделена.
Ќе да бил БонуЌи, на тој ми заличи сеа според шева ХД, иако мислам го слушнав монтоливо од Штрафнои падача коментаторот![]()