Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Перин​
Де Шиљо - Огбона - Деде - Сантон​
Или можда до лето и Ранокија ќе признае дека е Миланиста па да го зеемо и него:icon_lol:

Подобро Мангала отколку Деде :D За Перин и Сантон има шанси а за Огбона ќе почекаме. :coffee:

Ако идат овој, значит дека Абате ќе летат, а овој во прво време ќе е замана на Де Шиљо и Констант. Јас искрено кога би се прашувал не би го земал, поќе би се сконцентрирал на стопер, ете примерот од Марли, Огбона или Деде (поќе сум за Огбона), ама не се сомневам во Галијани, чим го земат значит дека ќе го земат за мали пари.

Ајде сите 3 пати УРА, се вратил Дидак Виља. :icon_lol:

Денеска тренирал регуларно со тимот.
Го бараа сериозни екипи као Валенсија и Бенфика, очекувам да добие шанса, барем само за да си ја врати цената која Валенсија беше спремна да ја дае..Околу 5 милиони ако ништо појше.

Ако идат овој, значит дека Абате ќе летат, а овој во прво време ќе е замана на Де Шиљо и Констант. Јас искрено кога би се прашувал не би го земал, поќе би се сконцентрирал на стопер, ете примерот од Марли, Огбона или Деде (поќе сум за Огбона), ама не се сомневам во Галијани, чим го земат значит дека ќе го земат за мали пари.

хаха каква замена овој за Констант е Малдини

Слабо играчиве ваши, ќе ги караме. Монтоливо му ја мести на Фред, а Плутон му блокираат нафрлање и контра. :D

Слабо играчиве ваши, ќе ги караме. Монтоливо му ја мести на Фред, а Плутон му блокираат нафрлање и контра. :D
Не му ја намести Бонучи на Фред? А за вториот гол го изработија Шиљо убаво... :D

Не му ја намести Бонучи на Фред? А за вториот гол го изработија Шиљо убаво... :D

Мај бед. Ништо, грешката е поделена.:D
Ќе да бил БонуЌи, на тој ми заличи сеа според шева ХД, иако мислам го слушнав монтоливо од Штрафнои падача коментаторот :icon_lol:

Мај бед. Ништо, грешката е поделена.:D
Ќе да бил БонуЌи, на тој ми заличи сеа според шева ХД, иако мислам го слушнав монтоливо од Штрафнои падача коментаторот :icon_lol:
Он беше, коментаторов кај што гледам 10 пати потенцираше. :icon_mrgr:
боље коментатор имам... :icon_lol:
--- надополнето: 21 март 2013 во 21:50 ---
Балотели бомба :drk:

482293_465972696801287_454483997_n.jpg

Ја гледав утакмицата, и ми остави впечаток лошото деби на Де Шиљо, очајно реагираше при двата гола, му бегаа играчи безвезе... Али ај, млад е ќе го биде, има потенцијал...
Он при нафрлени топки е слаб, многу некако тапа игра со глава, али за дуели 1на1 е добар... А балотели шта реч, одличен гол... Доминира моментално, сите хејтери и шутраци ги заќутуе барем сега за сега, пошто нели, светската јавност е фокусирана кон неговата игра, а не каков е надвор од терените...

Ви текнуе кога пиша некој дека за Паулињо викаат дека бил најдобар ДМФ у Бразил, и тоа доминантно без конкуренција...

Нинович ме праша мене за мислење, а ја реков дека не е лош, но не е најдобар у Бразил... Тоа е Фернандо...
Да ме читаше Галијани тогаш, ќе го земеа зимава за мали пари..
Сега кур, ене го у репрезентација игра.. Пред Паулињо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom