Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Остај Пацини има замена туку ако не игра Мексес ќе биде заебано доста..инаку Силва пак дошол на некој си прегледи во Милан лаб :)

BE_XBaGCIAMZMoL.jpg:large

Ел Шарауи со брат му

Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Antonini, Bonera :D De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, Constant, Flamini, Montolivo, Muntari, Nocerino, Traoré, Bojan, El Shaarawy, Niang, Robinho.

Probable Formation
Abbiati
De Sciglio, Mexes, Zapata, Constant
Ambrosini, Montolivo, Muntari
Boateng, Niang, El Shaarawy.

Анте вчера играше за Примавера :pos:

Јас немам како да организирам затоа што тек вторник ќе одам за Скопје, а и не знам кој кафич би имал Арена спорт за да гледаме. Како се организиравте минатата собиранка? Сите ја читаме темава ама ќе ве тагирам, ако има интерес јас сум за - и онака треба надвор негде да се гледа утакмицава... Клипче @Pewdi... кај е овај чоек бе? :D Нинович Milanez` курајбер @останатите? Ilumious ако сака ќе ни биде почесен гостин и еве скоро 10тина души, ако се собереме вака - арно. :)

Јас сум секогаш за собиранки и секогаш би идел, ама коа сум во Македонија. :) Моментално имам обврски со факултетов и не знам кога ќе бидам таму..
Мене и на змејот стварно ни е жал што нема да можаме да присуствуваме. Се надевам ќе се договориме за наредна кога ќе бидат таму..:)

Значи Нианг ќе треба дебитантскиот гол во ЛШ на Барса да им го даде а ... :rolleyes:
Пацо дефинитивно не игра со Барса, Мексес и Боатенг ќе играат, 1 гол и се ќе биде во ред :)

Многу важно ќе биде справувањето на Милан со почетниот притисок на Барса.Ако првиот налет на Барса го издржиме тогаш шансите за 1/4финале драстично ќе ни се зголемат но тоа не значи дека ќе треба играчите да се опуштат и да ја искомпликуваат работата.По завршувањето на првата утакмица кажав дека со тие 2:0 се завршени само 50% од работата и на Кампот ќе треба да се влезе максимално мотивирано и да се изигра без грешка како и на првата утакмица.Лошата форма на Барса не игра никаква улога и во Вторник очекувам утакмицата да биде вистински пекол.Шансата за евентуален гол на Милан ја гледам од контра или прекин и ако дадеме гол 90% од работата ќе биде завршена.

Јас и за предходната сакав Нианг да игра наместо Ппацини, зашо е по борбен и се враќа назат по топка. А и дефанзива е добар :D..
Безразлика, многу многу не ни мењат дали Пацини дали Нианг, за сега Нианг е одличен, не се има изгубено, напротив покажува квалитети, така да мислам дека ова е одлична шанса за него да се поѕвери, нешто како Де Шиљо против Јуве и Интер.

1990818_full-lnd.jpg

You're gonna catch me when I fall...
Or not :D
Затоа ја сакав да се одмараат главните играчи, не дај боже еве овоа се дешава... ама ај, се надевам дека ќе преживееме и без Пацо. Ќе ни треба после за местачите и за наполитанците :)
Нианг е фаворит да го замени, ама гледам викаат може еден од Робињо или Бојан да игра.. само еден гол им е доста да се збогуваат Уефалона со ЛШ, или подобро - ако играме одбрана како првата па и 0-0 е таман.. :)

Дечки фала за поканата ама нешто имам проблеми со здравјето па не знам дали ќе ве дружам :( ќе се договорам со Марли за сигурно аки гледате.

i jas imam zelba da ve druzam samo ako uspeete da se dogovorete da bide nekoj kafic okolu centar zasto ne go znam tolku gradov i avtobuskive linii za da idam na podalecni mesta.

Добар фудбалер е тај Џилардино, треба да го земеме како замена за Пацини/Балотели :D
alberto-gilardino.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom