Колку убав викенд![]()
Ќе беше многу подобро Лацио и Фиорентнина нерешено да изиграа. Фиорентина има лесен распоред, веројатно најлесен од сите што се борат за ЛШ. Добро е што сега во игра се две места што водат во ЛШ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку убав викенд![]()
Ќе беше многу подобро Лацио и Фиорентнина нерешено да изиграа. Фиорентина има лесен распоред, веројатно најлесен од сите што се борат за ЛШ. Добро е што сега во игра се две места што водат во ЛШ...
па добро за 3то може и да бидат ама не ми се верува![]()
Другар ако го гледаж распоредот , ке видиш дека Фиоре е чекор пред нас не за 3 туку за 2 место , а и ние гостуваме кај нив , играме со Наполи , Рома дома гости со Јуве и Фиоре така што не е лесно ,а и ако поминеме и во лига на шампиони тешко нас
Де Јонг, крајот на април - почетокот на мај, тогаш го барај сега.. неАбре луѓе Де Јонг како е? Имат абер некаков од него? Шанси за да заиграт? Како само би ни дошол сеа тој. Би добиле на црврстина и тоа како.
Значит кај да е требит да почнит со лесни тренинзи. Дај боже да играт исто како предходно...Де Јонг, крајот на април - почетокот на мај, тогаш го барај сега.. не![]()
Значит кај да е требит да почнит со лесни тренинзи. Дај боже да играт исто како предходно...
Де Јонг, Монтоливо и уште еден на лето, ќе имаме супер средина.. На клупа ги имаш Ночерино Фламини, Мунтари... Имаме млад Милан, со добра инвестиција летово мојт да се завршит работа која ќе не вратит на врвот во Европа во нареднава деценија. И тоа не требит многу, еден средина и еден квалитетен стопер, ништо поќе.. Да не го продаеа Силва друга песна ќе беше ама помина, морат да најме нов Силва. За средина да се насочат кон Пасторе мислам ќе е најдобро. Одбрана немам некој така што ми се допаѓа во моментов за да издвојам. Вчера го гледав Силва и ми се плачеше затоа и не можам да се одлучам за ниеден друг.
mi dojde idea da zakazeme vo "barselona kafe" ta mu se zakaceme na site tamu so malce provokacija i srejka na nasa strana ima da gi pomocame site tamuДечки, за вторник, ја ќе бидам во Скопје сигурнол, до тогаш пишите, шо како, ако се организирате идем и ја, ако не ако се сретнемо негде низ кафиќите![]()
mi dojde idea da zakazeme vo "barselona kafe" ta mu se zakaceme na site tamu so malce provokacija i srejka na nasa strana ima da gi pomocame site tamuДечки, за вторник, ја ќе бидам во Скопје сигурнол, до тогаш пишите, шо како, ако се организирате идем и ја, ако не ако се сретнемо негде низ кафиќите![]()