Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Колку убав викенд :icon_lol:

Ќе беше многу подобро Лацио и Фиорентнина нерешено да изиграа. Фиорентина има лесен распоред, веројатно најлесен од сите што се борат за ЛШ. Добро е што сега во игра се две места што водат во ЛШ...

Кога ќе помислам дека 13 бодови ни земаа Удинезе, Каљари, Атланта, Сампдорија, Палермо, Парма. :facepalm: а сега можеа да се борат за титула затоа што беше очекувано Наполи, Лацио и Интер да паднат.

Chievo 2 - 0 Napoli, Inter Milan 0 - 1 Bologna, Lazio 0 - 2 Fiorentina
Мојата реакција:
327938_1.jpg

3bandiera.gif

Ќе беше многу подобро Лацио и Фиорентнина нерешено да изиграа. Фиорентина има лесен распоред, веројатно најлесен од сите што се борат за ЛШ. Добро е што сега во игра се две места што водат во ЛШ...

па добро за 3то може и да бидат ама не ми се верува :)

па добро за 3то може и да бидат ама не ми се верува :)

Другар ако го гледаж распоредот , ке видиш дека Фиоре е чекор пред нас не за 3 туку за 2 место , а и ние гостуваме кај нив , играме со Наполи , Рома дома гости со Јуве и Фиоре така што не е лесно ,а и ако поминеме и во лига на шампиони тешко нас

Другар ако го гледаж распоредот , ке видиш дека Фиоре е чекор пред нас не за 3 туку за 2 место , а и ние гостуваме кај нив , играме со Наполи , Рома дома гости со Јуве и Фиоре така што не е лесно ,а и ако поминеме и во лига на шампиони тешко нас

ќе паднат батали една ништо не е ќе видиш следно дома нема да тепаат..

Tezok raspored ni prestoi,so eventualni 6 Boda narednite 2 kolla(so palermo i chievo) mislam deka ke bideme na 2 mesto,pred resavackite direktni dueli so Napoli i Fiorentina...a i psiholoski ekipata ke bide pomalku optovarena..
Zavisi od duelot so barca,ako mineme ponatamu,samodoverbata ke bide na najvisoko nivo,a baska ekipata e vo forma....
Seuste ne mozam da gi prezalam izgubenite 2 boda so inter :unsure: valda nema da ne kostat l.ch sledna godina

Не знам, јас не би се залетувал... Не ми се допаѓа кога се оди во крајност, како што не се сложував со многумина дека ќе пропаднеме, дека сме готови, дека Интер има подобар проект од нас, дека нема да завршиме ни меѓу првите шест и сл.

Од овој тим се вади максимум, мораме да бидеме свесни дека подобро од тоа што го прави Милан од натпреварот со Јуве (посебно кога се во прашање бодовите), тешко дека може. Прашање е дали може ова темпо да продолжи, Милан има темпо кое што не е за третото место, туку за прво, затоа и го направија овој пресврт на табелата. Сепак, најдоа рамнотежа, почнаа да играат, па се недавам дека нема да имаат некакви поголеми осцилации.

Фиорентина ми е најголема енигма... Сега се гледа колку Наполи зависат од Кавани, па не верувам дека и кога ќе проработи ќе успее да ги влече на негов грб толку многу. Интер не знае кај се наоѓа, освојува бодови на сила и на галама, кога гледаат дека не им оди, фрлаат на се или ништо, па што биде. Лацио во последно време лесно губи бодови, а и ќе се потрудат да ја освојат ЛЕ. Не знам кога треба да им се врати Клосе...

Абре луѓе Де Јонг како е? Имат абер некаков од него? Шанси за да заиграт? Како само би ни дошол сеа тој. Би добиле на црврстина и тоа како.

Абре луѓе Де Јонг како е? Имат абер некаков од него? Шанси за да заиграт? Како само би ни дошол сеа тој. Би добиле на црврстина и тоа како.
Де Јонг, крајот на април - почетокот на мај, тогаш го барај сега.. не :(

Де Јонг, крајот на април - почетокот на мај, тогаш го барај сега.. не :(
Значит кај да е требит да почнит со лесни тренинзи. Дај боже да играт исто како предходно...
Де Јонг, Монтоливо и уште еден на лето, ќе имаме супер средина.. На клупа ги имаш Ночерино Фламини, Мунтари... Имаме млад Милан, со добра инвестиција летово мојт да се завршит работа која ќе не вратит на врвот во Европа во нареднава деценија. И тоа не требит многу, еден средина и еден квалитетен стопер, ништо поќе.. Да не го продаеа Силва друга песна ќе беше ама помина, морат да најме нов Силва. За средина да се насочат кон Пасторе мислам ќе е најдобро. Одбрана немам некој така што ми се допаѓа во моментов за да издвојам. Вчера го гледав Силва и ми се плачеше затоа и не можам да се одлучам за ниеден друг.

Дечки, за вторник, ја ќе бидам во Скопје сигурнол, до тогаш пишите, шо како, ако се организирате идем и ја, ако не ако се сретнемо негде низ кафиќите :)

Abbiati
Abate, Mexes, Zapata, Constant
Montolivo,Ambrosini, Muntari
Boateng,.
Niang, El Shaarawy
Spored moe iskustvo ova ke da e dobitna KOMBINACIJA.

Значит кај да е требит да почнит со лесни тренинзи. Дај боже да играт исто како предходно...
Де Јонг, Монтоливо и уште еден на лето, ќе имаме супер средина.. На клупа ги имаш Ночерино Фламини, Мунтари... Имаме млад Милан, со добра инвестиција летово мојт да се завршит работа која ќе не вратит на врвот во Европа во нареднава деценија. И тоа не требит многу, еден средина и еден квалитетен стопер, ништо поќе.. Да не го продаеа Силва друга песна ќе беше ама помина, морат да најме нов Силва. За средина да се насочат кон Пасторе мислам ќе е најдобро. Одбрана немам некој така што ми се допаѓа во моментов за да издвојам. Вчера го гледав Силва и ми се плачеше затоа и не можам да се одлучам за ниеден друг.

веќе тренира во теретана и полесни некој си тренинзи со трчање и сигурно би бил колемо појачање во средината..заедно со Монтоливо беа одлични пред да се повреди, само да се врати во иста форма пополека.

Дечки, за вторник, ја ќе бидам во Скопје сигурнол, до тогаш пишите, шо како, ако се организирате идем и ја, ако не ако се сретнемо негде низ кафиќите :)
mi dojde idea da zakazeme vo "barselona kafe" ta mu se zakaceme na site tamu so malce provokacija i srejka na nasa strana ima da gi pomocame site tamu :D
--- надополнето: 11 март 2013 во 15:58 ---
mi dojde idea da zakazeme vo "barselona kafe" ta mu se zakaceme na site tamu so malce provokacija i srejka na nasa strana ima da gi pomocame site tamu :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom