Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам италијански ама она „IL MILAN DEL FUTURO" мислам дека значи Милан во иднина, а не Милан за следната сезона![]()
Според Скај Италија составот на Милан за следна сезона.
Неможеа да измислат помлад состав, инаку јас лично не верувам дека ова ќе биде следна сезона, за 2-3 можеби, но следна сезона нема шанси.
toa go objasnav i na edna druga strana kade ova se kazuva za milan vo idnina i toj so ne znae italijanski moze da svati so pisuvaНезнам италијански ама она „IL MILAN DEL FUTURO" мислам дека значи Милан во иднина, а не Милан за следната сезона![]()
Родриго Ели>>>Ромањоли![]()
Според Скај Италија составот на Милан за следна сезона.
Неможеа да измислат помлад состав, инаку јас лично не верувам дека ова ќе биде следна сезона, за 2-3 можеби, но следна сезона нема шанси.
На Иниеста ептен му ја промашија позицијата иначе ако се врати за реваншот у таа тројка Чави-Бускетс-Иниеста тогаш ќе иаме многу поголеми проблеми.Вчера снимка ја даваа вечерта кај 1 на спортклуб
Ајде после таква утакмица пак плукајте по Абате..ги уби во дефанзива каков Иниеста го изеде
За утре незнам зошто Запата не игра исто и Абате, Запата е побрз незнам зошто би играле заедно Мексес и Јепес кога и двајцата се многу спори а башка и Запата знае колку толку да ја изнесе да не испаничи кога е под притисок.
Е ова е нешто веќе, а не ЈЕПЕС го најавуваат >_>
Резултати.ком вика 1:0 било на полувреме, Пинато стрелец во 29та минута.младите прво полувреме 0-0 против Парма 1/2 во Вераџио купот