Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Запата до боли главата од голот против мравките, па затоа му е даден одмор ;)

536968_514799005237233_1647153856_n.png

Според Скај Италија составот на Милан за следна сезона.
Неможеа да измислат помлад состав, инаку јас лично не верувам дека ова ќе биде следна сезона, за 2-3 можеби, но следна сезона нема шанси.

Неможеа да измислат помлад состав, инаку јас лично не верувам дека ова ќе биде следна сезона, за 2-3 можеби, но следна сезона нема шанси.
Незнам италијански ама она „IL MILAN DEL FUTURO" мислам дека значи Милан во иднина, а не Милан за следната сезона :)

Незнам италијански ама она „IL MILAN DEL FUTURO" мислам дека значи Милан во иднина, а не Милан за следната сезона :)
toa go objasnav i na edna druga strana kade ova se kazuva za milan vo idnina i toj so ne znae italijanski moze da svati so pisuva :D

Probable line-up vs. Inter (4-3-3): Abbiati; De Sciglio-Mexes-Yepes-Constant; Montolivo-Muntari-Boateng; Niang-Balotelli-El Shaarawy.
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 13:19 ---

Родриго Ели>>>Ромањоли
Ромањоли е ужас во Пескара а не иднина да ни биде :pos:
Мислам дека побрзо Кристијан Малдини ќе го вметнат во тимот отколку овој. И Мастур би требало да се најде во овој тим.

Вчера снимка ја даваа вечерта кај 1 на спортклуб :)
Ајде после таква утакмица пак плукајте по Абате..ги уби во дефанзива каков Иниеста го изеде :)
За утре незнам зошто Запата не игра исто и Абате, Запата е побрз незнам зошто би играле заедно Мексес и Јепес кога и двајцата се многу спори а башка и Запата знае колку толку да ја изнесе да не испаничи кога е под притисок.

Вчера снимка ја даваа вечерта кај 1 на спортклуб :)
Ајде после таква утакмица пак плукајте по Абате..ги уби во дефанзива каков Иниеста го изеде :)
За утре незнам зошто Запата не игра исто и Абате, Запата е побрз незнам зошто би играле заедно Мексес и Јепес кога и двајцата се многу спори а башка и Запата знае колку толку да ја изнесе да не испаничи кога е под притисок.
На Иниеста ептен му ја промашија позицијата иначе ако се врати за реваншот у таа тројка Чави-Бускетс-Иниеста тогаш ќе иаме многу поголеми проблеми.

Абијати​
Абате Мексес Запата Констант​
Монтоливо Амброзини Боатенг​
Нианг Балотели Ел Шарави​
Ова е тоа што сакам да го видам со Интер и мислам дека нема потреба од глупирање со Боатенг на позицијата на Нианг.Не ја ни гледам логиката да биде сега прекомандуван на таа позиција кога таман почна да прикажува добри партии како фудбалер од средниот ред,а и Нианг е супер на таа позиција.Амброзини не знам колку е спремен да изигра на највисоко ниво Среда-Недела па неговото место може да го завземе Мунтари.​

младите прво полувреме 0-0 против Парма 1/2 во Вераџио купот
Резултати.ком вика 1:0 било на полувреме, Пинато стрелец во 29та минута.
Сега е 61ва, уште е 1:0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom