Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Constant and Robinho are expected to play from the start on Friday vs. Parma. El Shaarawy will most likely be rested.

Galliani has offered El Shaarawy €2m in wages (will increase per season) including bonuses as a part of the new extension to 2018.

Abate: "Even when Fiorentina wanted me, Galliani blocked everything. :(

Ајде дечки редот е на вас сега наредната недела против Барселона, си ја знаете работата мн убаво во ЛШ :) Со среќа натаму мислам дека ке ви треба но сепак ЛШ според историја е ваш наптревар. Да дај господ ако е можно финале да се сретниме, само за доброто на Серија А

позз
Уште едно добро заборави - гледајте да ви се паднат швабите од Минхен во 1/4, уште вие останавте да ги силувате. :D

Уште едно добро заборави - гледајте да ви се паднат швабите од Минхен во 1/4, уште вие останавте да ги силувате. :D
Ние имаме еден долг према нив од времето на Зебина,Григера,Молинаро,Поулсен, Мелберг ( кои фации беа :facepalm:)
И ке го вратиме тој долг :)

Ајде дечки редот е на вас сега наредната недела против Барселона, си ја знаете работата мн убаво во ЛШ :) Со среќа натаму мислам дека ке ви треба но сепак ЛШ според историја е ваш наптревар. Да дај господ ако е можно финале да се сретниме, само за доброто на Серија А

позз
Благодариме за среќава и се надевам дека е искрена :) како и да е, изгледа дека ќе има нов трансфер од кај нас кај вас - "женкарот" за о ден :D
"L'imitazione? La fa sempre. Ma io ieri sera ho guardato per pochi minuti una bella partita, con la vittoria della nostra squadra, la Juventus, contro il Celtic e mi sono compiaciuto di questo...", conclude un Berlusconi sempre più 'ecumenico', dopo aver urlato ieri un bel "Forza Inter!" - Berlusconi
нека ви е со среќа, се најдобро.. сите валкани работи ќе преимнат таму со него хехе :)

Милан ќе биде прв европски тим кој ќе користел некоја нова технологија на Адидас... Засега само на тренинзите, затоа што УЕФА не дозволува користење на таква технологија на натпреварите.

Еве за што се работи:

Благодариме за среќава и се надевам дека е искрена :) како и да е, изгледа дека ќе има нов трансфер од кај нас кај вас - "женкарот" за о ден :D
"L'imitazione? La fa sempre. Ma io ieri sera ho guardato per pochi minuti una bella partita, con la vittoria della nostra squadra, la Juventus, contro il Celtic e mi sono compiaciuto di questo...", conclude un Berlusconi sempre più 'ecumenico', dopo aver urlato ieri un bel "Forza Inter!" - Berlusconi
нека ви е со среќа, се најдобро.. сите валкани работи ќе преимнат таму со него хехе :)
Абе кога е ЛШ во прашање сите сме фаној на еден тим брем јас без разлика дали е интер,милан,наполи ( само за овие гнаси никогаш), рома. Матри не го даваме ке се самоубијам ако си оди акомислеше за него :), од срце е среќата посакана и искрена andiamo ragazzai , forza serie a !

543493_187889428001520_356520459_n.jpg

Миланело утрово. Одлична глетка (y)

Милан ќе биде прв европски тим кој ќе користел некоја нова технологија на Адидас... Засега само на тренинзите, затоа што УЕФА не дозволува користење на таква технологија на натпреварите.

Не верувам и се надевам дека никогаш нема да го дозволат ова. Па ебате не се роботи играчите.

Исто као што беше јасно кога Балотели си замина од Интер, дека кад-тад ќе дојде во Милан, тимот за којшто навива, сеа така е јасно дека Верати кад-тад ќе оди во Јувентус, тимот за кој навива.
Јас не се надевам многу на Верати иако се надевам на некој попуст од Леонардо за друг играч на ПСЖ. :)
Абе да ама и Пасторе изјави дека кога тогаш ќе зигра во Милан.....да не речам како Балотели. :icon_lol:

Еве една слика:

529609_310306272405642_1747911942_n.jpg

Мунтари 111% :icon_mrgr:

Абе да ама и Пасторе изјави дека кога тогаш ќе зигра во Милан.....да не речам како Балотели. :icon_lol:

Дај Боже.. :) Боатенг и Робињо аут, вкупно од двајцата некои 24-25 милиони, договор за трансфер со некои 5-6 рати и завршена работа.
Реална опција е Пасторе, вистина мислам дека ќе се насочат кон него на лето. Ќе има место за таков трансфер затоа што Робињо си оди гарант, Бојан никако нема да го откупат за таа сума што ја договориле, Боатенг ако не се среди во главата и тој ќе лета додека можат да заработат на него...
Е сеа Берлускони изјави дека сме насочени кон млади играчи до 23 години, Пасторе ќе полни 24 во јуни, едино тоа може проблем да е... :icon_lol:

Не верувам и се надевам дека никогаш нема да го дозволат ова. Па ебате не се роботи играчите.

Нема врска ова со роботи... Нити перформансите ќе им се подобрат нити нешто друго..

Овие чипови ќе им помагаат само на тренерите, кои ќе имаат преглед на состојбата на играчот у секој момент...

Heart rate, посебно за ова збореа тие од Адидас, може да се спречат случаи како Муамба ... (y)

Еј денес нз што ми е ама ми текна на Дида:LOL:

Каков голман чоече,омилен ми беше!

Кој друг ќе фати ваков слободен на Михајлович бе?

Да не ги набројувам тие одбраните против Ајакс,Киево.... итн итн

Probable line-up vs. Parma (4-3-3): Abbiati; De Sciglio-Mexes-Zapata-Constant; Flamini-Montolivo-Muntari; Niang-Balotelli-Robinho.
Пак овие двајца во средина :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom