Драг дневнику, денес е 11-ти ден и втор меч откако Констант беше целосно одкупен....
Што да кажам, повторно одличен меч, еден од најдобрите во тимот...
Некако сум како потресен... Добијам напади на анксиозност од неговата игра... Доколку и нареден меч одигра добро и нема да можам да напишам на форум "ви реков" може да почнем да пијем Хелекс....
А и Фламини беше одличен денеска, не не, господе мора да сонувам...
Тоа е се за денеска драг дневнику...
Питу не се љути
За утакмицава, задоволен сум од игра но не и од понашањето од 46 до 75 минута, не смее ова да се дозволи под никој случај...
Запата зверка днска, како ги затвори двајцана од Удинезе у контра, ка Неста, само немаше зар и топката се одби од него у гол, го затвори Муриел да не го претрча и се префли одма на Пинци и не му дозволи да шутне убоо, јебига го сакаше топката тикварот...
Абате, овој да ме стаат мене да го вардим, ако набаци еднаш ја Поп у Речица идем, па да му ебем мајката, на десно со ногичено и трчај ништо да не се знаело од фудбал куров ми ...
Бало, тоа е тоа мајсторе, за ова си донесен, само продужи таќе, само ми е страв да не влијае лошо на Ел ШАрави, мада другарчиња са не би требало да се себичат у иднина...
Бонера треба да се седне на клупа до крај сезна и да се даде после на лето у Ал-Гарафа нека си земе некој динар за пензија, ќао.
Тој од школата на Барса пријатно ме изненади, и добар потег напрае Алегри со него, вака кој се брка резултат може да влезе на сметка на средината...
А после и Робињо, некој му купил муда на Алегри, ги немаше до лани
Ел Шарави ме изнервира многу кој имаше една ситуација 2 играчи десно влегуваа у празен простор он не подаде туку шутна со 3 играчи пред него, ако стане љубоморен на Бало или обратно маф ни е работата, се молим у господа да станат убиствен тандем и да не се деси ова...