Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
balo.gif

:cool:

Изгледа сака да му го продолжат договорот и повторно да зема 4 милиони. :) За инает на Нинович и змејот. :P

Не, навистина изигра добро, посебно прво полувреме, играше на ова ниво сезоната кога земавме титула.

му ја намалија нели прифати :)

Абе кој што сака нека збори си лапаме 3 бода кај на курот беа сите лани коа на Мунтари му поништија гол за скудето? ПАТЕТЕ ДУШМАНИ.Одлична игра на Милан во прво полувреме ако не и најдобра оваа сезона,после малку паднаа во играта ама и Удине е незгодна екипа.Свака част за Нианг дечково ќе ќине имаме најдобар млад напад сите ќе се согласат.Балотели играчиште се надевам на дерби ќе им го закова на гадните,и да време е Бонера да се изгуби од тимов леле па уште капитен беше цццц.Коа ќе видам вака ни фали еден добар играч во средина и топ штопер и сме на коњ за скудето ама тоа следната година здравје.

А да и Пато даде гол за Коринтијанс :)

Galliani: "President Berlusconi is very happy about tonight's match. He went to the changing room after the game to speak with the players."
GALLIANI: "Some days ago, a manager of top european club called me and said that he was happy to see that Milan was strong again"
GALLIANI: "Balotelli's signing gave the impression that Milan has returned to be Milan. Our sponsors are also very very happy"
GALLIANI: "Allegri will be coaching Milan the next season, Roma can't steal the other team's coaches"
GALLIANI: "This trident looks like Barcelona's , it's true, we don't have Messi, but we are doing well"

Драг дневнику, денес е 11-ти ден и втор меч откако Констант беше целосно одкупен....
Што да кажам, повторно одличен меч, еден од најдобрите во тимот...
Некако сум како потресен... Добијам напади на анксиозност од неговата игра... Доколку и нареден меч одигра добро и нема да можам да напишам на форум "ви реков" може да почнем да пијем Хелекс....
А и Фламини беше одличен денеска, не не, господе мора да сонувам...
Тоа е се за денеска драг дневнику...

Питу не се љути :icon_lol:

За утакмицава, задоволен сум од игра но не и од понашањето од 46 до 75 минута, не смее ова да се дозволи под никој случај...
Запата зверка днска, како ги затвори двајцана од Удинезе у контра, ка Неста, само немаше зар и топката се одби од него у гол, го затвори Муриел да не го претрча и се префли одма на Пинци и не му дозволи да шутне убоо, јебига го сакаше топката тикварот...

Абате, овој да ме стаат мене да го вардим, ако набаци еднаш ја Поп у Речица идем, па да му ебем мајката, на десно со ногичено и трчај ништо да не се знаело од фудбал куров ми ...

Бало, тоа е тоа мајсторе, за ова си донесен, само продужи таќе, само ми е страв да не влијае лошо на Ел ШАрави, мада другарчиња са не би требало да се себичат у иднина...

Бонера треба да се седне на клупа до крај сезна и да се даде после на лето у Ал-Гарафа нека си земе некој динар за пензија, ќао.

Тој од школата на Барса пријатно ме изненади, и добар потег напрае Алегри со него, вака кој се брка резултат може да влезе на сметка на средината...

А после и Робињо, некој му купил муда на Алегри, ги немаше до лани :icon_lol:

Ел Шарави ме изнервира многу кој имаше една ситуација 2 играчи десно влегуваа у празен простор он не подаде туку шутна со 3 играчи пред него, ако стане љубоморен на Бало или обратно маф ни е работата, се молим у господа да станат убиствен тандем и да не се деси ова...

одамна неам вака сврешно на игра на Милан, оваа тројка напред што игра од земја се мавам кога гледам како си везат. Не би требало да им е проблем на Шарави и Нианг да се во сенка на Марио, не треба да им се става притисок ако не даваат голови. Како беа поврзани ко цел живот заедно да играле.​
Единствено што се надевам сега е Мекцес да е здрав за наредно коло заедно со Де Шиљо или оној Саламон да се погоди добар. Иначе со Бонера сме ебани по којзнае кој пат.​
и да...​
563481_415431655212999_2072280367_n.jpg

Тимот влегува во одлична форма и ако продолжиме вака тоа 3то место би требало да го освоиме како од шала.На последните 10 утакмици во Серија А имаме 7 победи,2 нерешени и 1 пораз,а ако добро прочитав негде на интернетов Милан во последните 15 кола собрал најмногу бодови.Сега можеме да жалиме за пропуштените бодови на почетокот со она босите екипи но што е тука е.

Денес одлично го изиграа првото полувреме и толку.Оној гол на Удинезе кој секако падна по вина на Бонера како да го пресече цел тим и после тој момент ептен падна играта.Пред своја публика против тим како Удинезе никако не ми се допаѓа таквото однесување после примен гол.Во првото полувреме на 0:0 онаа 100% шанса на Нианг мораше да биде претворена во гол и мислам дека Французинов мора малку да поработи на завршницата.

Познат ви е стилот на прославување? :icon_lol:

526637_306866119416324_1821090101_n.jpg

----------------------------------------------------------------------^^^^^^ :icon_lol:

zlatan_ibrahimovic.jpeg

пс. од останатите вести од светот,. и Пато дал деби гол денес

Мала споредба. Во првиот дел од сезоната имаа 7 бодови од првите 8 кола. Сега имаат 10 од 4. Не би требало да биде некоја потешкотија да се освојат минимум уште 7 на следните 4 натпревари од кои 3 се играат на Сан Сиро. Лацио ко по стандард имаат пад на формата во вториот дел на сезоната и очекувам до меѓусебниот дуел веќе да ги имаме поминато. Интер мислам дека до крај на сезона ќе пробуваат варијанти што подобро да го воиграат тимот за наредна сезона. Значи третото место би требало да биде сигурно што ќе се осудам да речам дека имаат и сериозни шанси и за второ и директен пласман во ЛШ наредна сезона.

Иначе прекрасно деби за Балотели со двата гола денеска. Со сите здрави и прави нападов ни е фантазија. Кој сака нека дава голови битно е на крајот да се освојат трите бода. Тимот горе доле денеска изигра супер со некои исклучоци. Што би рекле комшиките покажавме карактер и игравме до крај за да победиме. Наредно коло со Шиљо, Мексес и Боатенг назад очекувам нови 3 бода против Каљари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom