Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Хм, се израдував на играта дур го дадовме првиот гол, после како да се откажавме :facepalm:.. Полни тука до гуша бре..
Мило ми е за Балотели, мислев дека 2-3 утакмици ќе се мачи кај Алегри за да бидит стартер, но овој уште одма си се фати за озбилно.

За пеналот незнам шо да речам, од првин мислев дека не е, но на забавената видов дека играчов од Удинезе истовремено ојде со колејнци во Ел Шарави и со стапала во топката, така да ќе останам воздржен, немат да коментирам ништо, подобро и Јувенташиве да си чутат зш не се многу за зборвење. Па и да не беше пенал, редно беше и нас да ни се насмејт нешто сезонава.

Нианг кршење пречка како на тренинт таја.. Абате гледам се труди и играт перфектно, очекувајте понуда од Русија.
Патем шо е со Де Шиљо? И Боатенг нешто повреда имат?
Ел Шарави во одбрана многу подобар денеска одколку во напат, не му одеше нешто но се истај со пеналот.

Нианг за малку ќе ја сјебеше и пречката на Сан Сиро. :cuc:Само ништо чудно...со она шлапатарките што му се како пераи може и кинески ѕид да бутне.
И Нијанг и Траоре со Јуве истото го напрај го уби на Сторари... да се немало мозок НИГЕРСКА
Не е лошо да се излезе во средина со
Траоре-Монтоливо- Боатенг

Абате гледам се труди и играт перфектно, очекувајте понуда од Русија.

Џабе се труди ко само една финта знај. Мене да ме клат да го чувам ниеднаш нема да ме претрча ако е х15 побрз од мене.

Bonera koj FAIL,pokraj nego i Zapata izgledase mnogu loso..
Flamini super vo prvoto,ama mnogu istrca i nemase sili za vtoroto osven rolingot Zidane-Style so go napraj..
Nocerino-Los :(
Robinjo mesto Niang bese greska,2 pati ne se sostavi so topkata robi..
Sharawi-Asistent i iznudi penal,znaci pola pobeda nemu mu se prepisuva...
Ballotelli-Zver,trebase Hat-trick ama jbg ,toj rezervniot na Udine se povampiri vecerva..

Aj naredna so Mexes i Boateng po 3 boda vo sardinija...da se krene samodoverbata za resavackiot mesec ...
Inaku ekipata po igracite mi lici na PORSTHMOUT pred 4-5 godini,6-7 crnci vo postava ....Za tepanje da si nemame gajle ...

Балотели :pos: Вчера дојде денес пенали почна да шутка :ROFLMAO:
Нема појак од него дефинитивно :cuc:
И Ибра го направи пред 3 години истото на Дебито со Новара ....ама за разлика од Балотели промаси а Милан изгуби 0-2
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 23:13 ---
Хм, се израдував на играта дур го дадовме првиот гол, после како да се откажавме :facepalm:.. Полни тука до гуша бре..
Мило ми е за Балотели, мислев дека 2-3 утакмици ќе се мачи кај Алегри за да бидит стартер, но овој уште одма си се фати за озбилно.

За пеналот незнам шо да речам, од првин мислев дека не е, но на забавената видов дека играчов од Удинезе истовремено ојде со колејнци во Ел Шарави и со стапала во топката, така да ќе останам воздржен, немат да коментирам ништо, подобро и Јувенташиве да си чутат зш не се многу за зборвење. Па и да не беше пенал, редно беше и нас да ни се насмејт нешто сезонава.

Нианг кршење пречка како на тренинт таја.. Абате гледам се труди и играт перфектно, очекувајте понуда од Русија.
Патем шо е со Де Шиљо? И Боатенг нешто повреда имат?
Ел Шарави во одбрана многу подобар денеска одколку во напат, не му одеше нешто но се истај со пеналот.
Боа и Абијате биле грипосани а Шилјо незнам ама Абате беше солиден денес

Познат ви е стилот на прославување? :icon_lol:

526637_306866119416324_1821090101_n.jpg

----------------------------------------------------------------------^^^^^^ :icon_lol:

џимеј ти го бранеше Фламини? Конечно сатисфакција за тебе... :)

____

Не ми се отвара темата за Сериа А, претпоставувам какво цмиздрење има, не сакам да си го кршам расположението после победата. А Милан изигра така на овој натпревар, што ќе беше жално да не победи, најмалку е битно дали е тоа од сомнителен пенал.

И Ибра го направи пред 3 години истото на Дебито со Новара ....ама за разлика од Балотели промаси а Милан изгуби 0-2
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 23:13 ---

Боа и Абијате биле грипосани а Шилјо незнам ама Абате беше солиден денес

Мислам Чесена...
И Мексес петелон кај е?

Мислам Чесена...
И Мексес петелон кај е?

Да Чезена беше... На контри не скинаа.

Поради повреди/болести ги нема Мексес, Шиљо, Боатенг, би требало за недела дена сите да се спремни.

Абате-добар,правеше продори,сепак со нетрпение чекам да се врати Шиљо
Констант-одличен
Запата-многу добар,од утакмица во утакмица е се посигурен,му фалеше другарчето Мексес денес ептен.
бонера-крв да сереш копиле глупо,фудбал да не заиграш наказо гадна дабарска !
Монтоливо-сигурен и добар како секогаш
Фламини-во напад тутуле бале,во одбрана одличен многу топки украде
Ночерино-мизерија
Нианг-Слободно,самоуверено и квалитетно изигра,се враќаше помагаше назад,искрши стативата,ќе го биде дефинитивно.
Шарави-исто,иако е напаѓач нема утакмица да не спаси чист гол,изнуди пенал,ќе кинат со другарчето негово Марио.
Балотели-шта речи.......
Кркиќ-да му се одземе дозвола за играње во Милан.
траоре-штако прегрда,не си ти за во Милан,изгуби се во Џенова.

Се уклучивме во борба за 3-то место,Лацио на крај на сезона ќе се борат со Рома за 6-то место,
Интер,се жива мизерија ако изиграат уште неколку вакви утакмици како денес сезонава(ги гледав ги имав на ливче,тоа беше мачење)нека се збогуваат воопшто со евро настапи следна сезона.

Ќе биде интересно,ама одбраната МОРА да се подобри,Мексес фалеше премногу денес,следно коло,Саламон место Фламини/Ночерино и газиме.

џимеј ти го бранеше Фламини? Конечно сатисфакција за тебе... :)
Срце ми е :D Ролингот му беше за свршавање. Мислам дека душата ја остаде на терен вечерва.

Ај сеа нека се пријават сите кој се лупаа од земја дека нема шанси да стигнеме до 3то место..... :D

Срце ми е :D Ролингот му беше за свршавање. Мислам дека душата ја остаде на терен вечерва.

Изгледа сака да му го продолжат договорот и повторно да зема 4 милиони. :) За инает на Нинович и змејот. :P

Не, навистина изигра добро, посебно прво полувреме, играше на ова ниво сезоната кога земавме титула.

Нијанг за тие години е страшен играч, самодоверба 200. Ора по теренот напред-назад, секоја чест.
Ако продолжи вака, и да ја подобри завршницата ќе биде еден од најдобрите. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom