Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Читам сеа на програмата на 24ВЕСТИ што е пишува , Кака на позајмца во Депортиво Ла коруња :) , сварно е ова?

images

Киево го одкупи договорот на Палоски(мислам за 5м)

Киево го одкупи договорот на Палоски(мислам за 5м)
Да, 3,5 од тие пари дадоа за Саломон. (y)
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 18:27 ---
LIVE: Genoa have presented an offer for Antonini, and he is considering it. [SportItalia] :drk: :icon_lol:

Немало време анте да го испратат,штета.

Али ок мора да се признае дека Галијани ОДЛИЧНА работа заврши што го зема Саламон уште сега итоа за 3.5 евра,Интер се обиделе да го скубнат во последен момент ама успеале само да скубнат од доле нешто. :icon_lol: Изјавил дека ќе игра во одбрана,одлично one down one to go што се однесува до одбраната,сега уште некој млад талентиран партнер да му најдат и со Шињо и коце ќе газат наредни 10 години. :D

Сега во Лето,Огбона,Перин и еден средина(зошто Сапонара најверојатно ќе игра MLC или познатото Мецала !) и спремни сме за газење. (y)

Огбона, Перин/Коншиљи и Поли/Обианг и друго не ни треба, екстра ќе биде ако изненадат со некој ШАМПИОН :D

Убо шо дојде Саламон само да не играт Бонера и Јепес пред него (рано е уште одма прва постава, ама ако е добар зошто да не).

Огбона, Перин/Коншиљи и Поли/Обианг и друго не ни треба, екстра ќе биде ако изненадат со некој ШАМПИОН :D
Поли заборав,јуве откупиле 50% од него,овој Обианг добар е ? Не поврзале некогаш со него ?
Исто едно голманче мора да се земе овој Коншиљи исто не сум го гледал.......иначе Перин (иако игра за Пескара ок)ама нема утакмица да не прими 4-5 гола бе :oops: Треба убаво да размислат за голамнската позиција,Стекленбург им отиде денес во Фулам :гик: А за одбрана Огбона или Деде. :D

Поли заборав,јуве откупиле 50% од него,овој Обианг добар е ? Не поврзале некогаш со него ?
Исто едно голманче мора да се земе овој Коншиљи исто не сум го гледал.......иначе Перин (иако игра за Пескара ок)ама нема утакмица да не прими 4-5 гола бе :oops: Треба убаво да размислат за голамнската позиција,Стекленбург им отиде денес во Фулам :гик: А за одбрана Огбона или Деде. :D
Ова за 50% на Јувентус од Поли не е потврдено мислам? А Обијанг викат добар бил, иако не сум го многу гледал, ама црно дете е трча :D. А Перин прима голови пошто Пескара се тапа, да не е Перин не 5, по 10 ќе примат на утакмица. Стек остана во Рома, пропадна трансферот во Фулам. Огбона пред Деде оти е итаљанец <3

Ако се знае пазарот на калчо екипите во зимскиот преоден рок едноставно мора да бидеме задоволни од трансферите што се случија овој месец,а посебно треба да бидеме задоволни заради трансферот на Бало.Овие Саламон и тој другиот Сапорана не знам што играчи се и се надевам дека пријатно ќе изненадат,а со Балотели шансите за пласман во ЛШ наредната година се зголемија и тоа како.Јас и претходно верував дека овој тим има капацитет за да стигне до 3то место но со трансферот на циганчево МОРА да се стигне до место што води во ЛШ.

Најмногу од се ми се допаѓа тоа што почна да се инвестира во млади играчи.Шарави и Де Шиљо покажаа дека со едвај 20 години можат да го носат дресот на Милан,а истото го очекувам и од Балотели.Нијанг да не го урочиме ама од натрепревар во натпревар е се подобар и подобар и со него плус овие тројца што ги спомнав претходно имаме 4 млади играчи.Саламон и Сапорана ако одиграат на исто ниво како и претходниве тогаш реално сме на коњ.

Е значи ми ги направија ќефот со Саламон, свака им част! :icon_lol: Реков дека со него и со Балотели, плус Сапонара и Жоргињо договорени за јули, ќе им дадам преодна оценка за маркетот. Имаше информација дека се договориле за Жоргињо, се надевам дека нема да се смени тоа и затоа имаат преодна оценка за пазаров во јануари.

Саламон верувам дека ќе го пробаат и во среден ред, на местото на Амброзини и стварно се надевам дека ќе може да си фати место, зошто не сакам и не можам да го гледам Фламини.

Ми се свиѓа што одма се спријателиле Балотели, Шарави и Нијанг, што се смеат, зошто стварно ја гледам иднината во нив тројца, а и тоа е добро за шашавиов Балотели да се смири малце..:)

Се на се, задоволителен маркет, останаа доста напаѓачи, остана Антонини, Робињо, ама маркетите во Бразил и Русија траат до март, така да, со малку среќа и ним им се избројани деновите во Милан.

Зедовме двајца од 5-6 најталентирани играчи во Серие Б, Саламон и Сапонара, зедовме италијански репрезентативен напаѓач, кој ја внесе Италија во финале, сите тројца имаат по 21-22 години и замислата со обнова и подмладување на Милан, добива облик. Само напред!

FORZA MILAN!!

Ин:
Балотели, Саламон, Закардо, Сапонара (јуни) и одкупен пола договор од Констант.

Аут:
Пато, Месбах, Ачерби, Копола.

На позајмица:
Емануелсон, Стрејсер, Валоти, Кармона и продаден пола договор од Палоски.

Тоа е за овој трансфер рок со оглед дека е зимски за мене е повеќе од супер, сега имаме реални шанси за трето место со оглед дека тимовите што ни се конкуренција не се засилија нешто многу, последниов период супер ни иде на резултатски план мислам дека од последните десет кола имаме најмногу бода освоено од сите тимови во серија А.

Пи Ес:

Моментот е Галијани :icon_lol: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom