Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Што мрзам шупкарски клубови као Порто, Палермо, Монпеље..

Оној идиотот Зампарини, го споредуваше Силвестре со Тијаго Силва, изјавуваше како вредел 25 милиони, во Италија само Силва бил бољи од него и на крај го даде во Интер на позајмица, значи на позајмица, тој таму не мрдна жив, а навивачите на Интер мислам дека ако би им предложиле замена Силвестре-Јепес/Бонера/Закардо одма би ја прифатиле.

Оној идиотот од Монпеље исто изјавуваше са Мбива, 30 милиони вредел, Милан морал толку да плати за да го земе и го даде во Њукасл за 8 и тоа договорот на Мбива не му завршуваше во јуни, па да оди по логика боље ишта него ништа.

Овие од Порто за Роландо бараа цифри од 15-18 милиони, а сеа го дадоа во Наполи на позајмица, значи на позајмица.

Тоа е иначе проблемот кога тимот кој ти продава знае дека имаш пари и пробуа да ти исцеди што појше може. Милан во тој период зеде 42 милиони од Силва и овие си рекоа: “Чекај сеа, тие имаат голема потреба од дефанзивец, еве се заинтересирале за наш играч, па ќе пробам да им извадам дупло појше од тоа што вреди.“
Сигурен сум дека Галијани добра одлука направил тогаш.

Иначе Наполи го договориле и Икарди за во јули. Као превише да избрзаа со тој Икарди, а и самиот тој почна за себе да изјавува, да се фали, да кажува колку вредел, каква иднина имал, мислиш којзнае за кого се работи. 2 утакмици и не се доволни за толкава помпа.
Поли ќе заврши во Јувентус, а и нека заврши. Едно време многу сакав да го земат во Милан, ама после тоа во Интер и не ме воодушеви некако.

1. никад не барале за мбива 30 милиони , тоа беа глупи шпекулации и полуистинити изјави.
- И Интер го даде снајдер за 0 пари што се вика, па дали тоа значи дека е слаб играч? - Значи ланската сезона монпеље беа 1ви, беа у страшна форма, сеа им падна формава, и стојам зад мислењето дека таму има 2-3ца прилично талентирани играчи, кои таму едноставно се гушат.
2. Збориш избрзале за икарди? Чекај бе малце, си се нафурал на Саломон, и тоа дека сме купиле 2ца од 5-6 најдобри играчи у серие б ко демек новите меси и бекенбауер сме ги зеле, а викаш икарди бил дрво, дал 5-6 гола(од кои 2 на јувентус) на 3 утакмици у серие а и одма се нафурале Наполи, мноогу контрадикторно ти е мислењето, преиспитај си го реално.
ти текиња пато кога го купивме имаше страшна статистика... и детето експлодира првите 2 сезони(после тоа многу околности го сјебаа), така да ништо немора да значи.

1. никад не барале за мбива 30 милиони , тоа беа глупи шпекулации и полуистинити изјави.
- И Интер го даде снајдер за 0 пари што се вика, па дали тоа значи дека е слаб играч? - Значи ланската сезона монпеље беа 1ви, беа у страшна форма, сеа им падна формава, и стојам зад мислењето дека таму има 2-3ца прилично талентирани играчи, кои таму едноставно се гушат.
2. Збориш избрзале за икарди? Чекај бе малце, си се нафурал на Саломон, и тоа дека сме купиле 2ца од 5-6 најдобри играчи у серие б ко демек новите меси и бекенбауер сме ги зеле, а викаш икарди бил дрво, дал 5-6 гола(од кои 2 на јувентус) на 3 утакмици у серие а и одма се нафурале Наполи, мноогу контрадикторно ти е мислењето, преиспитај си го реално.
ти текиња пато кога го купивме имаше страшна статистика... и детето експлодира првите 2 сезони(после тоа многу околности го сјебаа), така да ништо немора да значи.
Aко е за така И Шарави го земавме од Серија Б...значи зашо само кењате за секој играч шо го зеаме...незначи дека треба да дадеме 30 мил за да го биде играчот...или дека само за Меси и Роналдо треба да сме задоволни ако ги донесат.....

Aко е за така И Шарави го земавме од Серија Б...значи зашо само кењате за секој играч шо го зеаме...незначи дека треба да дадеме 30 мил за да го биде играчот...или дека само за Меси и Роналдо треба да сме задоволни ако ги донесат.....

Абе другар мене тоа ми е муабетот, 85% мислите дека сите ќе се погодат како шарави. Да не те потсеќам какви фејл млади играчи сме зимале почни од Вуидез,Кардачио,Адија,Страсер, Меркел, Гуркуф(за кој што ме уште боли)... А и од кај знаете за Шарави... можда наредна сезона ќе се усере, па ќе хејтатае по него како по пато и ќе ви биде све он крив.
Се што сакам да кажам е дека не можеш да знаеш каков ќе биде играчот додека не го видиш како ќе се изгради и како ќе игра 2-3 сезони, а и многу зависи од довербата од раководството менаџерот и тн.

Абе другар мене тоа ми е муабетот, 85% мислите дека сите ќе се погодат како шарави. Да не те потсеќам какви фејл млади играчи сме зимале почни од Вуидез,Кардачио,Адија,Страсер, Меркел, Гуркуф(за кој што ме уште боли)... А и од кај знаете за Шарави... можда наредна сезона ќе се усере, па ќе хејтатае по него како по пато и ќе ви биде све он крив.
Се што сакам да кажам е дека не можеш да знаеш каков ќе биде играчот додека не го видиш како ќе се изгради и како ќе игра 2-3 сезони, а и многу зависи од довербата од раководството менаџерот и тн.
Ниеден од овие што ги наброја Освен Гуркуф не играле во Серија Б ... Гуркуф никогаш не усра кај нас секад си играше добро кога имаше шанса али се погоди во ист период со кака така да немаше место да се развие...за разлика од овие сеа ние земаме играчи што стандардно играат во своите тимови...навикнати се на италијански стил на игра...а и башка доаѓаат во најдобар можен период кога Алегри дава доста шанси на младите играчи и гради тим кој верувам дека во иднина ќе гази...Се погоди лош Периот кај што си заминаа 8 играчи кој сите имаа голема улога во тимот...5 беа стандарни прво тимци...и нормално беше што игравме катастрофа прв дел од сезоната...верувај и да земевме квалитетни играчи...т.е што мислиме дека се квалитетни па исто ќе беше...тимот треба време да се уигра...вака лека полека се праи нешто...милан игра добар фудбал и да не беа грешките од абиати и амелија на почеток сеа ќе бевме можеби и 2ри...ама јбг..пуштет време да помине малку да видиме што ќе биде...а не у старт да плукате по секој играч што ќе дојде...

баш глеав нешо клишчиња од Саламон и можам да кажам дека дечково знае да даде Пас и не е ич лош во одбрана...со малку работа ќе биде меѓу најдобрите...

me interesira dali zimskiov rok na transveri zavrsi vo 19h ili vo 00.00? objasnete zasto so i kako :D ?

me interesira dali zimskiov rok na transveri zavrsi vo 19h ili vo 00.00? objasnete zasto so i kako :D ?
во италија е до 19h кај другите е во 00.00 а рускиот и незнам уше некој траат и во фебруари...а зашо е така само федерациите знаат....

Ако го прашате Марли ќе ви речи дека 50% е задоволен од трансфер периодот. Задоволен е дека не го донесоја Кака, а не е задоволен дека не го донесоја Лорис. :icon_lol:

397449_449819345090736_1496480850_n.jpg

Лацио го купиле Фелипе Андерсон од Сантос 7.5 мил за 30% од договорот. Нашиве не знам што чекаа и не направија замена за Робињо. Ем зема 6 мил ем во секое време може да му текне да си иде и нема ни 5 мил да земат.
Не не го земаа Лотито ја посра работата во последен момент,вие се жалите од Берлускони а да го имате овој е тек тогаш мислете му ја :)

Глупо им е оценувањево. Интер си ги шитна Снајдер и Кутињо,ги замени со просекот Кузмановиќ и "талентот"!? Ковачиќ и имаат само една оценка подоле од нас а исто со Наполи и Фирентина ? пхах ма немој да ме јебеш бре

На Лето очекувам да достигне врв подмладувањево на тимов со таленти,Сапонара и Саламон да се надеваме дека се само почеток,за нападот веќе нема потреба ни да се мисли,секој тим што ги има Шарави,Балотели и Нианг не треба да се грижи за својат напаѓачка иднина. :D

178178-650-jpg.57418

tricko-bitch-please-full.png

tumblr_mhi1j2tzyo1rt9cyro1_500.jpg

:D

Кога ќе излезеш на форумов,и ќе кажеш дека можеби нема да ги биде младите играчи(пошто нели, никад не се знае) одма си етикетиран како пљукач,хејтер и тн.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom